Tuesday, April 21, 2015

# Cerita My Pearls

Macam betul-betul je dia buat tu!


Assalamualaikum!




Ahahaha .. ! tersengih-sengih mak dara tengok anak daranya cuba nak 'tangkap' gambar makanan sendiri. Bersungguh-sungguh pulak tu ibu nengok, siap bengkok-bengkok badan dan kepala nak cari 'angle' yang sesuai sebelum ketik button 'kamera' .... muehehehe.

Nampaknya ada pelapis baru dalam keluargaku. Inikah gerangannya yang bakal menggantikan tempat ibu kelak? ngeeeee :D

Biasa yang buat perangai begini ibu je la hehe. Diaorg pun dah naik 'imun' tengok ibu pusing henfon ke kiri ke kanan ambil gambar makanan. Ibu pun dah naik 'imun' kena sound direct dengan diaorg mihmihmih~





Ni lah 'gajet' terbaru kakak dan adik ... menang lucky draw masa kat event Dutch Lady Sabtu lepas muahahaha. Jadik leeee ....dari takda langsung ye dak. Kamera ni je yang takda GST nak oiii .... hehehe :D

Bendanya satu ... dah tentu akan jadi rebutan dua orang anak dara tu. Mood baik memang boleh berkongsi ... kena angin 'laut china selatan' melanda salah sorang .. memang terhasillah drama perebutan harta antara dua beradik muehehehehe .....:p



6 comments:

  1. wah...nak jadi junior blogger ni..dah pandai nak amik gambar makanan ni ye..heheh

    ReplyDelete
  2. Amboiii..kecik2 dah pndai ye...hehe

    ReplyDelete
  3. Kemana tumpahnya kuah kalau tidak ke nasi hanim..
    Okey dah ada pelapis blogger ni :)

    ReplyDelete

Apa kata korang?