Hampa...

Saturday, May 16, 2015


Assalamualaikum!


Muka monyok .... sebab yang dihajat tak kesampaian. Puas musing satu PJ tapi tak berjumpa tempat yang nak dicari. Frust giler si Mira...dah nak buek cemano!

Akhirnya kami amik keputusan untuk balik ke rumah je la. Kakak lambat lagi nak habis program di sekolah. Ayah pulak nak gi nolong orang angkat barang pindah rumah. Maka, kami dua beranak je la balik naik lrt. Sempat juga dia menge'pau' air ribena kat lrt tadi..hehe. Takpela...asalkan tak buat muncung itik dah!




Petang kang nak kena pergi kedai Mei Meei pulak...haihhh ingat senang ke nak pujuk budak kecik ni? Heeeeee....



You Might Also Like

0 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM