ruangiklan
ruangiklan

Thursday, June 25, 2015

Scarf & Shawl Dari Charmant Hijab

  3 comments    
categories: , , ,

Assalamualaikum!





Anda masih tercari-cari tudung yang sesuai untuk digayakan di pagi lebaran nanti? Nak kelihatan cantik dan sopan dalam masa yang sama? Jemput singgah Charmant Hijab untuk koleksi tudung empat segi dan wide shawl khusus untuk wanita muslimah yang ingin kelihatan anggun berhijab.






Premium chiffon wide shawl yang lebih flowy dan senang pakai.


Charmant Hijab berdaftar dengan SSM, diusahakan oleh 3 orang anak muda yang sangat optimis untuk membantu para wanita memilih hijab yang selesa dipakai dan kualiti terbaik.

Antara produk semasa yang ditawarkan oleh Charmant Hijab iaitu square scarf atau tudung empat segi bidang 45 dengan corak yang menarik dan wide shawl yang dibuat dari material berkualiti. 

Harga yang ditawarkan? Sangat berpatutan dan mampu milik.




Untuk koleksi yang lebih menarik, boleh terjah :

Facebook : Charmant Hijab

Instagram : charmant_hijab

Whatsapp : 0139475834


3 comments:

  1. nak raya ni dah boleh survey nak beli warna ape kan anim..

    ReplyDelete
  2. aida tgh nak mencari shawl utk anak2 dara ni.
    sebab aida x pakai shawl.
    ijat kecik lagi, tak brape sesuai :) ha ha ha...

    ReplyDelete
  3. ala.. sekarang dah malas lilit2... =D

    ReplyDelete

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.