Scarf & Shawl Dari Charmant Hijab

Thursday, June 25, 2015


Assalamualaikum!





Anda masih tercari-cari tudung yang sesuai untuk digayakan di pagi lebaran nanti? Nak kelihatan cantik dan sopan dalam masa yang sama? Jemput singgah Charmant Hijab untuk koleksi tudung empat segi dan wide shawl khusus untuk wanita muslimah yang ingin kelihatan anggun berhijab.






Premium chiffon wide shawl yang lebih flowy dan senang pakai.


Charmant Hijab berdaftar dengan SSM, diusahakan oleh 3 orang anak muda yang sangat optimis untuk membantu para wanita memilih hijab yang selesa dipakai dan kualiti terbaik.

Antara produk semasa yang ditawarkan oleh Charmant Hijab iaitu square scarf atau tudung empat segi bidang 45 dengan corak yang menarik dan wide shawl yang dibuat dari material berkualiti. 

Harga yang ditawarkan? Sangat berpatutan dan mampu milik.




Untuk koleksi yang lebih menarik, boleh terjah :

Facebook : Charmant Hijab

Instagram : charmant_hijab

Whatsapp : 0139475834


You Might Also Like

3 pengomen comel

  1. nak raya ni dah boleh survey nak beli warna ape kan anim..

    ReplyDelete
  2. aida tgh nak mencari shawl utk anak2 dara ni.
    sebab aida x pakai shawl.
    ijat kecik lagi, tak brape sesuai :) ha ha ha...

    ReplyDelete
  3. ala.. sekarang dah malas lilit2... =D

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM