Benda Pertama Depa Buat Di Pagi Raya!

Friday, July 17, 2015



Assalamualaikum!


Rutin biasa di pagi raya kita selalunya bangun Subuh, mandi sunat, solat Subuh, pakai baju cantik², potong kuku, makan kuih raya, pi masjid dan bersalam-salaman dengan ahli keluarga...kan kan kan!

Depa? Pakai baju raya cantik² pastu ...

"Jom selfie...!"




Bila sepupu bertemu sepupu sepupu ... ! haihhh pesen budak² sekarang lagu ni ka??



Mujuq semua-semua dalam ni comel-comel! Hehehe...


You Might Also Like

4 pengomen comel

  1. Alalala comelnyaaaa anak anak akk...geram tengok

    ReplyDelete
  2. hehehe...ini la budak-budak zaman skrg...tp comel jugak sbnrnya..just kena ajar dorg ttg privacy setting la..

    ReplyDelete
  3. sekarangni budak2 kecil pun dah pandai berselfie kan..hihi..

    ReplyDelete
  4. comelnya... Bebudak zaman skrg.. hehe..

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM