ruangiklan
ruangiklan

Thursday, July 02, 2015

Teringin Lama Dah Tu ..!

  5 comments    
categories: 

Assalamualaikum!


Kesukaannya pada barangan kecantikan atau makeup memang tak dapat dibendung lagi. Kalau balik dari mana-mana event berkaitan kecantikan, pasti akan dibeleknya goodies bag kita dan tanya 1001 soalan apa benda yang ibu bawa balik ni... huhu

Kali ni dia terjumpa set eye shadow dalam almari. Set eye shadow tu aku beli masa dia umur 4 untuk konsert tadika. Beli khas untuk dia dan kakaknya ok! Aku memang tak pakai la benda alah tu ... tu yang bertahan sampai sekarang tu muahahaha.

Entah macam mana dia boleh terjumpa pulak benda alah tu pada suatu hari. Tapi bukan aku la yang sorok ... cuma bila dia tanya aritu mana gi eye shadow dia, aku diamkan aje haha. 



Bila dah dapat balik eye shadow dia, inilah hasilnya ..! hehehe. Adehhh ... ayahnya pun takleh nak kata apa dah hanya mampu mengerutkan dahi aje la. Aku lagi ketawa terbahak-bahak kat belakang pastu cakap, "ni Mira ke sin chan ...?" hahahaha.


5 comments:

  1. Anak darakan..mmg cenggitu..hehe..sama je ngn anak dara Sha..

    ReplyDelete
  2. Kalau dah namanya perempuan kan... hihi

    ReplyDelete
  3. hehehehehe..pandainya...

    ReplyDelete
  4. perempuan sanagt..tau....
    Pandai pulak tu sapu2 kat mata...
    bakat mak andam tu terserlah..heheheh

    barang makeup lama jangan bagi pakai ..
    tak elok..barang makeup ni dia ada tarikh luput dia jugak..

    ReplyDelete
  5. hu hu hu...
    resmi anak pompuan, hanim.
    gitu la kita :)

    ReplyDelete

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.