Teringin Lama Dah Tu ..!

Thursday, July 02, 2015


Assalamualaikum!


Kesukaannya pada barangan kecantikan atau makeup memang tak dapat dibendung lagi. Kalau balik dari mana-mana event berkaitan kecantikan, pasti akan dibeleknya goodies bag kita dan tanya 1001 soalan apa benda yang ibu bawa balik ni... huhu

Kali ni dia terjumpa set eye shadow dalam almari. Set eye shadow tu aku beli masa dia umur 4 untuk konsert tadika. Beli khas untuk dia dan kakaknya ok! Aku memang tak pakai la benda alah tu ... tu yang bertahan sampai sekarang tu muahahaha.

Entah macam mana dia boleh terjumpa pulak benda alah tu pada suatu hari. Tapi bukan aku la yang sorok ... cuma bila dia tanya aritu mana gi eye shadow dia, aku diamkan aje haha. 



Bila dah dapat balik eye shadow dia, inilah hasilnya ..! hehehe. Adehhh ... ayahnya pun takleh nak kata apa dah hanya mampu mengerutkan dahi aje la. Aku lagi ketawa terbahak-bahak kat belakang pastu cakap, "ni Mira ke sin chan ...?" hahahaha.


You Might Also Like

5 pengomen comel

  1. Anak darakan..mmg cenggitu..hehe..sama je ngn anak dara Sha..

    ReplyDelete
  2. Kalau dah namanya perempuan kan... hihi

    ReplyDelete
  3. perempuan sanagt..tau....
    Pandai pulak tu sapu2 kat mata...
    bakat mak andam tu terserlah..heheheh

    barang makeup lama jangan bagi pakai ..
    tak elok..barang makeup ni dia ada tarikh luput dia jugak..

    ReplyDelete
  4. hu hu hu...
    resmi anak pompuan, hanim.
    gitu la kita :)

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM