Pendaftaran Tahun 1 2016 - Pengesahan Penempatan

Friday, August 28, 2015


Assalamualaikum!




Hampir-hampir aku terlepas bab yang satu ni! Galak sangat melayan benda lain sampai yang ni hampir-hampir terlepas pandang! Hishhh .....

Tapi, mujur aku sempat setelkan pengesahan penempatan tu hari Selasa lepas. Tu pun bila rakan sepejabat bertanyakan status pengesahan sekolah Mira, baru aku tersedar yang aku belum pergi lagi ke sekolah dia untuk pengesahan huhu. Haihh ibu .. ibu ... tua dah ibu ye huhu ....




Alhamdulillah .. tinggal urusan sekolah agama Mira je lagi. Kemudian boleh siap sedia dah nak gi membeli barang sekolah tuk mereka berdua untuk tahun hadapan.

Bab shopping memang ibu konfiden takkan lupa .... :p


You Might Also Like

2 pengomen comel

  1. alhamdulillah, ena doakan semuanya berjalan dengan lancar.. amin

    ReplyDelete
  2. wahhh mira dah nak sekolah dah... adik Ash tahun 2020.... kena berguru dengan hanim nih...hehehe....

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM