Tiga Beranak Di Harian Metro

Saturday, August 22, 2015


Assalamualaikum!


Harian Metro 19 Ogos 2015

Selamat pagi Sabtu! 

Alhamdulillah ... hari ni rasa bersemangat sikit sebab kakak dah sihat dari demam dan sakit telinga. Pagi semalam bangkit tido dengan mata bengkak ... rupa-rupanya dia menangis sebab menahan sakit telinga takleh nak lena semalaman.

Pagi semalam terus bawa gi klinik dekat dengan rumah ... langsung MC! Dengan Mira sekali kena amik 'cuti kecemasan' tak pergi tadika huhu.

Walaupun dapat MC, dia pergi juga ke sekolah agama petang semalam sebab ada satu lagi paper yang perlu dijawab. Alhamdulillah sekarang kakak dah sihat dan bergerak aktif semula! Dapatla dia join kem bestari solat di sekolah hari ni.




Errmmm .. takda nak kongsi banyak pun, cuma ini mungkin juga rezeki anak-anak barangkali. Dah lama benor tak beli suratkhabar, tapi hari tu aku kena beli sebabnyaaaaaa .... gambar kami tiga beranak ada dalam tu! hehe.

Beberapa hari sebelum tu PR ada minta gambar aku dan anak-anak untuk diletakkan dalam artikel ni. So, inilah hasilnya hehe 

Ini semua nanti akan jadi kenangan kami ... keratan akhbarnya masih aku simpan tapi bukanlah sampai nak tempah bingkai gambar dan letak di dalam dan gantung di dinding ye! Keratan akhbar aku dengan Planta hari tu pun dah kemana aku campakkan ... ini pun tak tahu berapa lama boleh tahan dalam simpanan hahaha.


You Might Also Like

11 pengomen comel

  1. hihihihi... simpan buat kenangan kak.. :D

    ReplyDelete
  2. wah masuk majalah ye..

    http://ummiammararif.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Tahniah..tahniah..banyak dah masuk paper dan tv ekk, dah mcm retis dah ni..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq kak hanny..ish takdela sampai tahap retis. Anim tetap blogger macam blogger lain gak hehe

      Delete
  4. Tahniah..dah masuk paper bertambah glamor blog lepas ni..

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM