Biasa-biasa Je Di The Royale Bintang

Monday, September 14, 2015


Assalamualaikum!




Takdir telah membawaku ke sini ....

Kita hanya mampu merancang berbulan-bulan, namun perancangan Allah itu tetap yang terbaik buat insan kerdil sepertiku .... huhu. Perancangan asal memang aku tolak untuk hadir di majlis ini tetapi akhirnya tetap jua ku berlabuh disini huhu ....


Alkisah, kawan opis yang dah tempah seat awal-awal terpaksa batalkan hasrat untuk join Tea Time bersama Puspanita jabatan sebab kena balik kampung. So, last minute punya cerita aku dioffer untuk menggantikan kawan tu. 



Bersama kak Gee dan kak Tun


Muka pasrah je aku tu kan hehe. Tapi redha dan terima je lah ketentuan Ilahi. Mujur hotel ni dekat sangat dengan rumah aku huhu ....









Makanannya biasa-biasa je kat sini. Takda yang luas biasa atau 'x-factor' untuk aku jadi lebih teruja atau terbayang-bayang makanannya. Biasa sangat ....




Perut sudah berisi ... moh le kita balik


Tuuuu je?? Hurmm .... tu je la. Biasa-biasa je .....

You Might Also Like

8 pengomen comel

  1. best gak kalau jenjarang keluar.. jadi biasa-biasa je tu mungkin sebab kita tak plan sangat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang tak plan pun muja hehe ... benda last minit kiranya macam rezeki 'terpijak' la ni hehe :D

      Delete
  2. uih...tengok dessert macam best anim...alhamdulillah..rezeki kan

    ReplyDelete
  3. Puspanita selalu ada aktiviti best... Bila la Puspalaki nak ditubuh ni.. heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. puspalaki payah nak jumpa, tertunggu-tunggu jugak kot-kot ada yang nak buat dulu ni hehehe

      Delete
  4. entri pun macam paseghah je kak hanim.. hehe.. perut terisi jugak tu :D

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM