ruangiklan
ruangiklan

Monday, September 14, 2015

Biasa-biasa Je Di The Royale Bintang

  8 comments    
categories: ,

Assalamualaikum!




Takdir telah membawaku ke sini ....

Kita hanya mampu merancang berbulan-bulan, namun perancangan Allah itu tetap yang terbaik buat insan kerdil sepertiku .... huhu. Perancangan asal memang aku tolak untuk hadir di majlis ini tetapi akhirnya tetap jua ku berlabuh disini huhu ....


Alkisah, kawan opis yang dah tempah seat awal-awal terpaksa batalkan hasrat untuk join Tea Time bersama Puspanita jabatan sebab kena balik kampung. So, last minute punya cerita aku dioffer untuk menggantikan kawan tu. 



Bersama kak Gee dan kak Tun


Muka pasrah je aku tu kan hehe. Tapi redha dan terima je lah ketentuan Ilahi. Mujur hotel ni dekat sangat dengan rumah aku huhu ....









Makanannya biasa-biasa je kat sini. Takda yang luas biasa atau 'x-factor' untuk aku jadi lebih teruja atau terbayang-bayang makanannya. Biasa sangat ....




Perut sudah berisi ... moh le kita balik


Tuuuu je?? Hurmm .... tu je la. Biasa-biasa je .....

8 comments:

  1. best gak kalau jenjarang keluar.. jadi biasa-biasa je tu mungkin sebab kita tak plan sangat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang tak plan pun muja hehe ... benda last minit kiranya macam rezeki 'terpijak' la ni hehe :D

      Delete
  2. uih...tengok dessert macam best anim...alhamdulillah..rezeki kan

    ReplyDelete
  3. Puspanita selalu ada aktiviti best... Bila la Puspalaki nak ditubuh ni.. heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. puspalaki payah nak jumpa, tertunggu-tunggu jugak kot-kot ada yang nak buat dulu ni hehehe

      Delete
  4. entri pun macam paseghah je kak hanim.. hehe.. perut terisi jugak tu :D

    ReplyDelete

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.