ruangiklan
ruangiklan

Wednesday, September 30, 2015

Instant Shawl Majestic Love Dari Naelofar Hijab


Assalamualaikum!





Haihh ... kemain suka si sulung aku bila dapat tahu kami menang peraduan selfie #detikpertamalifebuoy yang aku hantar bulan Ramadhan lepas. Kakak kalau bab-bab kontes ni memang sangat sensitif ... asyik menanya kita menang ke tidak, bila nak umumnya, bila nak sampai hadiahnya .... huhuhu.

Mujur hadiah yang ditunggu-tunggu sampai juga ke pangkuanku akhinya! hehehe. Memula dapat bungkusan dari kerani kat bawah, dok mikir juga bungkusan dari mana pulak ni ... setahu aku, semua aku dah amik dah kecuali satu .... haaaa rupa-rupanya betul tekaan aku, yang ni la! hehehe ....






Alhamdulillah ... macam tau-tau ja warna blog aku warna ni kan hahaha! Memandangkan ini kali pertama aku menyarungkan instant shawl dari Naelofar Hijab ni, maka bab harga jangan tanya la ye. Aku memang tak tahu beraoa harga Majestic Love ni. Risik punya risik .... rupa-rupanya RM89.00 SEHELAI di Zalora.com.my! 

Tapi aku musykil, baucar Zalora RM35 je yang masih tak nampak 'batang hidung'nya ...! Walhal syarat hadiah yang dijanjikan sepasang instant shawl Naelofar dan baucar RM35 Zalora ...? Aku juga ada menghantarkan pertanyaan ini kepada pihak Lifebuoy dan masih menantikan jawapan dari mereka.

Nak tengok aku pakai instant shawl ni? ... InsyaAllah di satu hari nanti hehehe :D

Apapun terima kasih kepada Lifebuoy, Naelofar Hijab & Zalora! 


4 comments:

  1. hi..sy pon menang..xsmpai2 lg hadiah..

    ReplyDelete
  2. red color!!! cantiknya anim... nnti selfie la ngn shawl baru nie... btw tahniah yer...=D

    ReplyDelete
  3. cantiknya instant shawl tuuu

    ReplyDelete
  4. This is a single-piece hijab comprising of underscarf with stretch material and a scarf attached to it. Once you place the underscarf on the head, the attached hijab will fall smoothly and naturally around the head so you only have to wrap it once and pin it on the front or back of the head.http://fashionbyina.blogspot.co.uk/2017/11/trendiest-hijabs.html

    ReplyDelete

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.