ruangiklan
ruangiklan

Wednesday, October 07, 2015

Jelmaan Dalam Bananana Squad!


Assalamualaikum!




Hahahaha ... ini bukan nak cerita pasal jelmaan hantu atau pocong atau orang minyak ye. Bukan itu yang menjelma dalam tv, tapi aku le hehe ....

Kisah bulan lepas masa pergi event Star Light Kids kat Avenue K, aku diinterbiu oleh wartawan #BanananaSquad ni ha! Aduhh ... berpeluh tangan kak long! Mujur Mira ada kat sebelah bagi moral support hehehe :D



Setelah sekian lama menunggu, baru dia muncul semalam. Okla ... takla laju sangat aku cakap, sedang-sedang aje. Muka muncul sekejap nau hahaha! Mira juga untung muka keluar dua kali! :p




2 comments:

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.