Jelmaan Dalam Bananana Squad!

Wednesday, October 07, 2015


Assalamualaikum!




Hahahaha ... ini bukan nak cerita pasal jelmaan hantu atau pocong atau orang minyak ye. Bukan itu yang menjelma dalam tv, tapi aku le hehe ....

Kisah bulan lepas masa pergi event Star Light Kids kat Avenue K, aku diinterbiu oleh wartawan #BanananaSquad ni ha! Aduhh ... berpeluh tangan kak long! Mujur Mira ada kat sebelah bagi moral support hehehe :D



Setelah sekian lama menunggu, baru dia muncul semalam. Okla ... takla laju sangat aku cakap, sedang-sedang aje. Muka muncul sekejap nau hahaha! Mira juga untung muka keluar dua kali! :p




You Might Also Like

2 pengomen comel

  1. tu dia..
    lepas ni makin kerap ler kuar tv.
    hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. takda maknanyeeee ...kebetulan je ni :D

      Delete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM