Wednesday, October 07, 2015

# Avenue K # Bananana Squad

Jelmaan Dalam Bananana Squad!


Assalamualaikum!




Hahahaha ... ini bukan nak cerita pasal jelmaan hantu atau pocong atau orang minyak ye. Bukan itu yang menjelma dalam tv, tapi aku le hehe ....

Kisah bulan lepas masa pergi event Star Light Kids kat Avenue K, aku diinterbiu oleh wartawan #BanananaSquad ni ha! Aduhh ... berpeluh tangan kak long! Mujur Mira ada kat sebelah bagi moral support hehehe :D



Setelah sekian lama menunggu, baru dia muncul semalam. Okla ... takla laju sangat aku cakap, sedang-sedang aje. Muka muncul sekejap nau hahaha! Mira juga untung muka keluar dua kali! :p




2 comments:

  1. tu dia..
    lepas ni makin kerap ler kuar tv.
    hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. takda maknanyeeee ...kebetulan je ni :D

      Delete

Apa kata korang?