ruangiklan
ruangiklan

Monday, November 16, 2015

Berahi Ke Nasi Goreng Kungfu!

  7 comments    
categories: ,

Assalamualaikum!




Sejak tengok kawan pejabat makan hari tu, terus hati ini jatuh cinta pada menu terbaru ni hehe. Sebelum ni, asyik order kuey tiow kungfu je ... tapi kali ni aku nak cuba nasi goreng kung fu!

Tersentuh hati dengan kesedapannya sehingga menjilat sudu! Tapi, yang tu aku makan kat carpark dekat ngan opis. Yang malam tadi aku try nasi goreng kungfu kat warung bawah tu ....




Ok la ... boleh laaa. Tapi aku suka nasi goreng kungfu kat carpark tu lagi hehe. Harga pun murah ...RM5 je! Yang ni aku tak tau la berapa harga, sebab suami yang belanja hahaha ... kita nganga mulut je :p 

Sekarang ni, aku mula terbayang ke satu lagi makanan .... spaghetti goreng sambal udang petai. Rasa macam nak buat je satu hari nanti. Harap tercapai la hajat tekak ni hehehe ....


7 comments:

  1. Nasi goreng kungfu?? Xpenah rasa lagi. Betul2 sedap je..hihii..nak imagine jap Nasi dgn kuah kungfu tu

    ReplyDelete
  2. sedap ke kak? hahaha.. macam pelik jer .. dkna selalunya order kuew tiau kungfu je

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap dkna ... bunyi pelik kan, akak pun makan kuey tiow kungfu je sebelum ni. Sekali nasi goreng kungfu ni lagi sodap dan kenyang! hehe

      Delete
  3. Ohkay.. Kuew teaw kung fu pun xle nak makan..
    Nasi goreng mungkin mampu pandang je.. hehehe..
    Tapi teringin la juga nak try spaghetti goreng sambal udang petai..
    Macam kena cuba..

    ReplyDelete
  4. aida memang minat semua kungfu kungfu ni.
    sebab suka sesuatu yg berkuah pekat gitu.
    sedap!!!
    apa? spegeti goreng sambal udang petai???!!!
    sedap dgr nyer tu... yum yum...

    ReplyDelete
  5. Aiks, ade ye menu camni? Baru 1st time dengar ni, haha~~

    ReplyDelete

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.