Saturday, December 26, 2015

# Beauty # Carlo RINO

Sembonia & Carlo Rino Perkenal Koleksi Beg Tangan Terbaru!


Assalamualaikum!


Memasuki minggu-minggu terakhir sebelum kita melangkah ke tahun 2016, pastinya ada di antara kita yang masih tercari-cari beg tangan terkini untuk dijadikan koleksi idaman sempena tahun baru nanti. Tambahan pula, Sembonia dan Carlo Rino baru saja melancarkan koleksi beg tangan terbaru di bawah jenama masing-masing bagi memenuhi kehendak pencinta beg tangan khususnya wanita!
Baru-baru ini, aku berpeluang hadir ke satu pertunjukan fesyen dua jenama besar yang gah iaitu SEMBONIA & CARLO RINO yang berlangsung di SOGO, KL. Kedua-dua koleksi yang diperagakan memang unik dan ekslusif, sesuai dengan kehendak dan gaya wanita moden masa kini tapi  masih mengekalkan sisi feminin dalam setiap corak yang digayakan.

Nak tengok lagi? Jom ...!

Carlo Rino yang bakal meraikan ulangtahunnya yang ke-30 pada tahun hadapan, ingin memastikan jenama yang telah dibina kukuh di negara ini akan terus mendapat perhatian dari penggemar koleksinya terutama kaum wanita. Untuk itu, Carlo Rino berhasrat untuk menawarkan lebih banyak stail, program penghargaan, promosi eksklusif dan koleksi edisi terhad sempena sambutannya yang ke-30 nanti.

Sehingga ke hari ini, Carlo Rino telah mempunyai 32 butik dan ia akan bertambah kepada 35 butik pada tahun 2016 di pusat-pusat membeli belah terkemuka negara. 

Pertunjukan fesyen diteruskan dengan peragaan koleksi SEMBONIA yang tampil dengan beberapa konsep dan warna pastel yang menarik serta corak Butterfly yang cantik!

Keeping A Balance


 Capturing the Zeitgeist

More than Pads


Selesai pertunjukan fesyen, aku terus melangkah ke bahagian SEMBONIA, yang memang meriah dengan tag harga diskaun sehingga 50%! Fuhh .... ini memang boleh bikin mata rambang beb! :DAmacam ... betul tak aku cakap? Rambang mata tengok pilihan beg tangan yang ada di SEMBONIA ni! Koleksi corak dan warna pun memang sangat trendy dan menarik, sesuai dengan wanita masa kini yang sukakan kelainan dan unik!


So, korang tunggu apa lagi! Jom serbu SOGO, KL atau mana-mana cawangan Sembonia yang terdekat dan dapatkan koleksi beg tangan terbaru yang cantik ni! Memang berbaloi tau!No comments:

Post a Comment

Apa kata korang?