ruangiklan
ruangiklan

Friday, December 04, 2015

Sweet Shoppe Dari PlayDoh!


Assalamualaikum!


Cerita minggu lepas, projek kakak dan ibu di malam hari di dalam bilik kakak hehe. Adik kat depan tengok tv masa ni, merajuk sebab ibu takmo main ngan dia. Ibu ajak dia main sekali taknak pulak huhu ....




Salah satu set PlayDoh yang kakak dan adik menang hari tu adalah Sweet Shoppe ni. Masa kat event PlayDoh kakak dan adik ada try buat aiskrim dan hasilnya memang mengujakan! Tak sangka pulak rezeki kakak dan adik dapat juga merasa Sweet Shoppe ni sendiri di rumah hehe ...

Sebenarnya banyak dah aiskrim yang kitaorang hasilkan dengan set Sweet Shoppe dari PlayDoh ni. Tiap kali dah siap, kakak mesti akan suruh ibu amik gambar tapi puas ibu godek-godek gambar dalam henpon ni mana pergi entah! Ade la yang mengusik henpon ibu ni kannnn .... grrrrrr




Aiskrim dan manisan siappp!

^^

4 comments:

  1. wah bestnya.. yg besar ni pn teruja tangok.. hehehe

    ReplyDelete
  2. ada jumpa kat mr.diy ingatkan nak beli tapi si adik tuh suka masuk benda dalam mulut nanti dia ingatkan makanan dia makan pulak. hihihhi

    ReplyDelete
  3. Sedap pula tengok aiskrim tuh.. Macam real je...

    ReplyDelete

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.