Sweet Shoppe Dari PlayDoh!

Friday, December 04, 2015


Assalamualaikum!


Cerita minggu lepas, projek kakak dan ibu di malam hari di dalam bilik kakak hehe. Adik kat depan tengok tv masa ni, merajuk sebab ibu takmo main ngan dia. Ibu ajak dia main sekali taknak pulak huhu ....




Salah satu set PlayDoh yang kakak dan adik menang hari tu adalah Sweet Shoppe ni. Masa kat event PlayDoh kakak dan adik ada try buat aiskrim dan hasilnya memang mengujakan! Tak sangka pulak rezeki kakak dan adik dapat juga merasa Sweet Shoppe ni sendiri di rumah hehe ...

Sebenarnya banyak dah aiskrim yang kitaorang hasilkan dengan set Sweet Shoppe dari PlayDoh ni. Tiap kali dah siap, kakak mesti akan suruh ibu amik gambar tapi puas ibu godek-godek gambar dalam henpon ni mana pergi entah! Ade la yang mengusik henpon ibu ni kannnn .... grrrrrr




Aiskrim dan manisan siappp!

^^

You Might Also Like

4 pengomen comel

  1. wah bestnya.. yg besar ni pn teruja tangok.. hehehe

    ReplyDelete
  2. ada jumpa kat mr.diy ingatkan nak beli tapi si adik tuh suka masuk benda dalam mulut nanti dia ingatkan makanan dia makan pulak. hihihhi

    ReplyDelete
  3. Sedap pula tengok aiskrim tuh.. Macam real je...

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM