ruangiklan
ruangiklan

Friday, November 06, 2015

Isi Borang Tugas Mak-mak Ke?


Assalamualaikum!


Untuk mak-mak, tugas ini memang jadi satu kewajipan setiap tahun hahaha. Bagi aku, inilah benda yang aku wajib hadap setiap hujung tahun nak masuk awal tahun hehehehe.


Thursday, November 05, 2015

Anda Telah Disekat Buat Sementara Waktu!

  6 comments    
categories: 

Assalamualaikum!


Tak pernah aku rasa se-stres begini! Kalau kekeringan idea untuk mengarang tu, aku masih boleh hadap lagi. Kalau kerana kekangan masa tu, tak cukup masa pun aku pasti akan adakan masa untuk berceloteh di sini.

Tapi, bila masalah macam ni timbul ....


Wednesday, November 04, 2015

Tahniah Kakak!

  11 comments    
categories: 

Assalamualaikum!


Masuk dua hari aku kena selsema. Cuba untuk bertahan sehingga ke hari ini tanpa sebarang ubat. Nak try test sejauh mana ketinggian tahap antibodi dalam badan aku ni hehe. Bukan sengaja nak menyeksa diri, cuma aku tak berapa suka makan ubat. Selagi aku boleh bertahan sendiri, aku akan tahan....

Masih terbayang berserinya wajah si sulungku petang semalam ... 

"Buu ... kakak ada surat dari sekolah ...."

Dihulurnya kertas tu. Dengan mukaku mendongak ke atas sambil mata tertutup dan tuala basah menutupi hidung basahku, kertas putih bertulis itu aku baca perlahan-lahan ...


Monday, November 02, 2015

Serius ... Jadual Mandi??


Assalamualaikum!


Serius?? ...Like serius betul-betul serius?? hahaha ...

Yeah ... betul la tu. Aku pun serius tergamam ... bila kakak tunjukkan jadual ni minggu lepas! Patutlah sejak seminggu lepas, bangun pagi masing-masing dah tahu siapa patut pergi mandi dulu ... bhahahaha!

Oh my ... budak-budak zaman sekarang memang sistematik sangat kannn! Nak mandi pun kena berjadual bagai. Tapi kalau berebut mainan .. takda sistematik pulak hahaha! Haihhh ....

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.