Kenangan Manis 2015 - Pengalaman Depan Kamera

Saturday, January 02, 2016


Assalamualaikum!
Tahun 2015 adalah tahun yang paling mencabar bagi aku, tapi masih terselit kenangan-kenangan terindah dan manis sebagai seorang blogger yang boleh aku kongsikan di blog ini untuk tatapan sendiri dan sebagai pembakar semangat untuk tahun 2016.

Sungguh aku tidak menjangkakan ianya akan berlaku, tapi permulaan yang kekok akhirnya menjadi sesuatu yang indah untuk dikenang sampai bila-bila :)Untuk seseorang yang memang tiada bakat untuk beraksi di depan kamera, this is the best I can give to you hahaha !


Terima kasih 2015 :)

You Might Also Like

0 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM