Monday, February 15, 2016

# Iklan # Minyak Wangi

Dapatkan Perfume Selebriti Kesayangan Anda Di QISA BEAUTY!


Assalamualaikum!




Korang suka perfume tak? Giler tak suker ye dak hehe. Orang pempuan ngan perfume dah macam 'kembar siam'. Dalam beg tangan takda gincu boleh tahan lagi, tapi minyak wangi WAJIB ada! hehehe ....

Korang sedang cari perfume? Tak perlu pergi jauh, sebab ada di QISA BEAUTY ada menjual koleksi minyak wangi selebriti kesayangan korang! Woweeeeeeee ..... :D







Pilihan koleksi minyak wangi dari selebriti-selebriti terkenal tanah air seperti Rozita Che Wan (Precious & Gorgeous), Rita Rudaini (Adorable) dan Sheila Rusly (Matahari). Tengok botol, tengok nama pun dah tahu ini perfume selebriti mana punya kan hehe. Acaner nak beli? Haaa meh klik sini :


Facebook : Qisa Beauty

Instagram : qisabeauty

WhatsApp : 019-9009213


4 comments:

  1. yang matahari tu best gak baunya..

    ReplyDelete
  2. Lepas perfume ena habis ni nanti, nak try yg ni pula... comel botolnya

    ReplyDelete
  3. aida baru guna 1 botol dexandra.
    mcm sesuai :)

    ReplyDelete

Apa kata korang?