Dapatkan Perfume Selebriti Kesayangan Anda Di QISA BEAUTY!

Monday, February 15, 2016


Assalamualaikum!




Korang suka perfume tak? Giler tak suker ye dak hehe. Orang pempuan ngan perfume dah macam 'kembar siam'. Dalam beg tangan takda gincu boleh tahan lagi, tapi minyak wangi WAJIB ada! hehehe ....

Korang sedang cari perfume? Tak perlu pergi jauh, sebab ada di QISA BEAUTY ada menjual koleksi minyak wangi selebriti kesayangan korang! Woweeeeeeee ..... :D







Pilihan koleksi minyak wangi dari selebriti-selebriti terkenal tanah air seperti Rozita Che Wan (Precious & Gorgeous), Rita Rudaini (Adorable) dan Sheila Rusly (Matahari). Tengok botol, tengok nama pun dah tahu ini perfume selebriti mana punya kan hehe. Acaner nak beli? Haaa meh klik sini :


Facebook : Qisa Beauty

Instagram : qisabeauty

WhatsApp : 019-9009213


You Might Also Like

4 pengomen comel

  1. yang matahari tu best gak baunya..

    ReplyDelete
  2. Lepas perfume ena habis ni nanti, nak try yg ni pula... comel botolnya

    ReplyDelete
  3. aida baru guna 1 botol dexandra.
    mcm sesuai :)

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM