Kenapa Tak Minta?

Wednesday, March 30, 2016


Assalamualaikum!


Sebelum 23 Mac lagi ibu dah tunggu kot-kot kalau anak-anak ibu nak request kek untuk birthday. Tapi takda respon pun? Takkan kakak dan adik dah takda mood nak berkek-kek ni? hehe ... yang diaorang dok tunggu hanya goodies bag untuk diberikan pada kawan-kawan. 

Habis kek macam mana?

Akhirnya ibu la yang tanya soalan dulu pasal kek tu ..."nak kek tak?"




"Nakkkkkk ..." Ibu dah tanya baru nak bagi jawapan. Tak seperti tahun-tahun sebelum ni, dah siap request nak kek apa hehe ...




Ibu tak lupa, hatta anak-anak tak minta pun. Tapi ibu pulak yang risau kenapa anak-anak tak minta. Janganlah cepat membesar sangat ye anak-anakku huhu ...

Happy birthday sayang-sayang ibu ....

You Might Also Like

7 pengomen comel

  1. Hehehhe ibu risau bila sang anak dah tak meminta kan...kalau diminta kadang2 kita buat2 jual mahal...mmg hati ibu ni selalu cair...diluar mmg nampak garang tp ketahuilah anak2, hati ibu ni setiap saat memaafkan mereka...sayang tu sampai syurga

    Selamat hari jadi anak2 auntie...lebiuuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul betul betul ... luar je nampak cam nak makan orang, tapi dalam hati lembut macam jelly hehehe ... tq aunty lebiuuuuu tooooo ;)

      Delete
  2. manis molek anak kembar akak :)

    happy birthday twins!

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan kembar betul ni hahaha ... tarikh je sama :D

      Delete
  3. Kadang2 anak- anak ni saje nak menduga kita kan..sama macam Dania..

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan kadang-kadang dah kak suria, setiap hari ada je akal nak menduga kita hehehe ... :D

      Delete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM