Naik Satu Anak Tangga !

Friday, March 25, 2016


Assalamualaikum!


Alhamdulillah ... hajat dan impian aku akhirnya tercapai dengan izin Allah. Penantian selama ini akhirnya menjadi kenyataan. Walaupun langkahnya kadangkala perlahan, kadangkala terbantut, kadangkala gohead gostan tapi aku yakin dengan pilihan ini!

Biarpun hanya part time blogger, tapi macam ni pun dah cukup selesa bagi aku. Mengenang saat memula berblogging dulu, aku tak sangka akan dapat bertahan sehingga kini hehehe ... ye la, memula niat suka-suka je tapi lepas tu aku tekad nak pergi ke depan lagi ...



Dari rusukiri.blogspot.com kini bertukar secara rasminya dikenali sebagai www.hanimhashim.com ,moga dengan penjenamaan semula blog ini aku lebih bersemangat dan bersungguh-sungguh untuk berkongsi lebih banyak lagi info dan kebaikan untuk tatapan pembaca.


Terima kasih pada korang yang sentiasa bagi sokongan dan harapan untuk aku terus berada dalam dunia blogging ni. Semangat dan inspirasi dari keluarga dan rakan-rakan blogger sangat aku hargai...yang menyokong dari depan dan belakang ....

:)

You Might Also Like

6 pengomen comel

  1. Tahniah Anim.

    Wah nanti boleh la Anim ajar Kak Moon cam na nak men dot com kan diri. Akak pun lama bercita cita nak ber dot com tadi asek tak sempat aje ( bz sgt la konon akak ni kan )

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kak Moon .. anim pun minta tolong ngan kengkawan kita ... Hafiz hehe ;)

      Delete
  2. Yea betul hanim..mula2 sekadar suka2 tpi bila tgk otai2 blogger yg boleh melangkah lagi jauh, bersemangat nak ikut jejak dorang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan fieza ... nmereka sumber inspirasi dan motivasi untuk kita lebih berjaya dalam dunia blogging .. insyaAllah :)

      Delete
  3. Alhamdulillah... Lepas ni tukar template mesra seo..insha Allah lagi berkobar update lpas tu... Hihi..

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM