Sanah Helwah Girls!

Wednesday, March 23, 2016


Assalamualaikum!


23 Mac 2016 ... sorang genap 9 tahun, sorang lagi genap 7 tahun hari ni. Semakin hari semakin bijak makin banyak 'akal', makin pandai bergaya, makin pandai menyakat ibu dan ayah. 

Hari ni sekolah, cadang nak bagi goodies bag untuk kengkawan di sekolah, tapi ibu mintak postpone ke hari Jumaat ni insyaAllah hehe....



Nampak besar dah anak-anak ibu, walaupun badan kurus ikut ibu hehe. Cuma ibu nak tengok siapa boleh lawan ketinggian ibu hahaha :p

Apapun, ibu bersyukur anak-anak membesar dengan sihat walaupun kadang-kadang ada terlebih terkurang di mana-mana. 




Petang semalam balik dari sekolah agama, masuk dalam kereta ayah bagi hadiah dah. Setiap sorang dapat album gambar Disney & dompet Disney. Ehhh tu ayah yang bagi ... ibu punya hadiah nanti ibu bagi special sikit ye insyaAllah ... :)

Apapun, malam ni ibu bawa kita semua gi makan ye...makan ape? haaaa tungguuuuuu ....perghhh merecikkkkk! hehehe :D

Sanah Helwah Girls! 

Love,

Ibu

You Might Also Like

10 pengomen comel

  1. love u to kak nim hahahhaa..
    hepi besday kakak n adik..
    kak nim.. nak mintak tips, macam mana boleh bersalin dua orang anak tarikh sama ni?? hahahaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh kalau nak tahu tips dia .... caj konsultan hanya RM100 per sesi hahahahaha ... gurau je! :p

      Delete
  2. Sanah Helwah girls, semoga jadi anak solehah buat ibu & ayah, bejaya dunia akhirat.besday sama ka depa dua ni kak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. aaminn yarabbal alamin ... aah Bonda, bithday diaorang tarikh yang sama cuma tahun je berbeza hehe ;)

      Delete
  3. Happy birthday buat akak & adik... salam berblogging.. lama tak berbw kebelakangan ni. Waktu tak menentu... salam ceria buat amin sekeluarga... :) :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq acik Khir ... salam ceria buat acik Khir sekeluarga juga :)

      Delete
  4. Happy birthday girls. Sama besday dgn my mom. Wah dah dapat hadiah dari ayahnya. Malam ni makan special dgn family pula.. bestnya.. nak jadi anak akak juga la.

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh ye ke ... happy belated brithday untuk mak Ty moga dikurniakan kesihatan yang baik dan diberkati Allah dunia akhirat ... hehehe meh jadi anak angkat hehe :D

      Delete
  5. wahhhh kak hanim..selamat hari lahir untuk princess kak hanim...hihihi

    ReplyDelete
  6. happy birthday buat mereka berdua..senang dekat-dekat tarikh lahir ye

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM