Tuesday, April 05, 2016

# Selera Kenit # Story Kenit

Macam ni baru layannnn ...!


Assalamualaikum!


Teringin nak makan mihun goreng, tapi malas nak rendam mihun hahaha! Alasan sangatttttt ... walhal Angel Hair ni kena rebus plak lagi! Tapi takpe ... sebab hasilnya sangat melazatkan hehehe. Empatringgitlimaposen ... bapak mahal gak! haha tapi dah tekak tak 'lalu' ngan mihun biasa tu, so aku try je la yang ni ...

Dua orang anak dara tu pun bawa bekal yang sama gak hari ni. Letakkan perencah maggi ayam kemudian pecahkan telur dan daging burger ayam hehe ... letak garam sikit dan siap!




Dengan aku sekali terjebak bawa bekal ke opis. Lain macam feeling dia makan 'mihun' goreng macam ni ... terangkat! Kan bagus kalau warung-warung jual mihun goreng macam ni ..mana tau aku akan bertambah berat badan kurang dari 3 bulan! muahahaha ....

:p

6 comments:

  1. Tak biasa makan lagi yang gini..boleh cuba gak nanti..dah anim mkn sedapp tu..blh laa akk usha2 nnt..bak sikit nim..sedap plak nampak..

    ReplyDelete
  2. Sesekali try yang diluar kebiasaan bagus juga kan

    ReplyDelete
  3. pergh!!Ohsem tuh..
    Idea yang menarik nie.. Leh cuba..

    ReplyDelete
  4. bihun macam ni pun rasa terliur tengok.. adui.. nak balik wat bihun gak la.. pecah telur.. nyumm

    ReplyDelete

Apa kata korang?

Follow Us @soratemplates