Macam ni baru layannnn ...!

Tuesday, April 05, 2016


Assalamualaikum!


Teringin nak makan mihun goreng, tapi malas nak rendam mihun hahaha! Alasan sangatttttt ... walhal Angel Hair ni kena rebus plak lagi! Tapi takpe ... sebab hasilnya sangat melazatkan hehehe. Empatringgitlimaposen ... bapak mahal gak! haha tapi dah tekak tak 'lalu' ngan mihun biasa tu, so aku try je la yang ni ...

Dua orang anak dara tu pun bawa bekal yang sama gak hari ni. Letakkan perencah maggi ayam kemudian pecahkan telur dan daging burger ayam hehe ... letak garam sikit dan siap!




Dengan aku sekali terjebak bawa bekal ke opis. Lain macam feeling dia makan 'mihun' goreng macam ni ... terangkat! Kan bagus kalau warung-warung jual mihun goreng macam ni ..mana tau aku akan bertambah berat badan kurang dari 3 bulan! muahahaha ....

:p

You Might Also Like

6 pengomen comel

  1. Tak biasa makan lagi yang gini..boleh cuba gak nanti..dah anim mkn sedapp tu..blh laa akk usha2 nnt..bak sikit nim..sedap plak nampak..

    ReplyDelete
  2. Sesekali try yang diluar kebiasaan bagus juga kan

    ReplyDelete
  3. pergh!!Ohsem tuh..
    Idea yang menarik nie.. Leh cuba..

    ReplyDelete
  4. bihun macam ni pun rasa terliur tengok.. adui.. nak balik wat bihun gak la.. pecah telur.. nyumm

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM