"Ni bukan anak Anim!"

Wednesday, July 27, 2016


Assalamualaikum!


Kalau korang jadi aku ..korang terasa tak bila diaorang cakap cenggitu? Barangkali dalam nada bergurau .. kadang-kadang kita tak sedar 'gurauan' tu kasar boleh buat orang lain terasa hati. 

Macam aku kecik-kecik dulu, selalu kena 'buli' ngan abg yang sulung. Dia cakap aku bukan anak mak ... mak jumpa kat mana ntah terus bawa balik bela aku (hahahaha kuang ajo punye ayat dia masa tu) Terus aku bantai nangis nangis kat mak, tanya mak betul ke apa dia cakap tu hahaha! Masa kecik ..boleh la ko buli sakan adik ko kan haha :p




Dia dah semakin membesar .... memang lain muka dia sekarang ni. Kalau ditenung sekilas, memang jauh benor rupanya ngan aku hehe. Hari tu gi beraya umah kawan ayahnye, orang tu cakap muka Mira macam muka orang arab! Hok aloh ... tang mana arabnye?? :p

Biarlah muka arab ke, muka melayu ke .. yang pasti Wani  & Mira anak ibu yang pernah duduk dalam kandungan ibu selama 38 minggu dan dilahirkan dari rahim ibu. 



tak sama ... tapi kami ada satu persamaan. 
Kuat merajuk! :p

Love you to the galaxy and back!

You Might Also Like

3 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM