Friday, July 22, 2016

# ALTHEA # Beauty

Selamat Ulangtahun ALTHEA Yang Pertama! | #AltheaTurns1


Assalamualaikum!


Annyeong and Happy 1st Birthday ALTHEA

Sekejap je rasanya kan, tahu-tahu ALTHEA dah pun 1 tahun usianya! Walaupun baru setahun 'jagung', ALTHEA dah pun popular di kalangan pencinta-pencinta makeup berinspirasikan K-beauty atau Korea! Aku pun dah ikut sama terjebak ni hehe ...acaner tu? ;)





ALTHEA - Beauty Meets Korea

Di kalangan wanita dan pencinta-pencinta makeup dan produk kecantikan, mungkin korang dah kenal sangat dengan brand ALTHEA ni. Bagi yang baru nak kenal, moh kita berkenalan dengan lebih mesra lagi ;)

ALTHEA merupakan platform online yang menjual produk-produk kecantikan dan kosmetik berinspirasikan Korea pada harga mampu milik. Dari produk penjagaan kulit (skincare), alat solek (makeup), rambut & badan (hair & body) sehinggalah bestsellers, semua yang korang perlukan ada di ALTHEA

Korang hanya perlu ke http://my.althea.kr/, pilih produk atau kosmetik yang korang suka dan buat bayaran secara online. Kesemua produk adalah didatangkan khas dari Korea ye tapi korang boleh shopping sepuasnya tanpa perlu ke sana! Nak lagi bijak ... shopping atas RM150 boleh dapat free shipping ... bijak kan ;)



Pink box yang cantikkkk! Harus simpan buat kenang-kenangan ni ;)


#AltheaTurns1




Aku pun tak mahu ketinggalan merasai kemeriahan sambutan ulangtahun ALTHEA yang pertama tahun ini! Tambah ALTHEA sekarang ada promosi gempak Althea's Birthday Celebration dari 20 July sehingga 31 July 2016, memang tak boleh dilepaskan peluang yang ada di depan mata haha :D




Tengok tu ... teruja campur terharu campur gembira campur bahagia bila dapat Limited Edition Birthday Box + DIY Party Kit ni! Warna P.I.N.K pulak tu ...sesuai sangat dengan jiwa iolss hehe :D

Kalau korang masuk laman web ALTHEA, confirm mata korang rambang tengok semua produk kat situ! Orang yang tak suka barangan makeup pun boleh jatuh cinta tau! Memang kawai dia punya produk tapi harga masih berpatutan.

Jom usha apa aku order di ALTHEA ;)



Aura B.B. Foundation - RM22.00



It's My Lip Crayon (Soul Pink) - RM20.00



Body Wash Peach (300ml) - RM36.00



Perfume Hand Cream (Marry Me) - RM10.00



Jeju Volcanic Pore Foam - RM24.00



Peach Sake Pore Pact - RM37.00



ALTHEA's Birthday Celebration - 20 Julai sehingga 31 Julai 2016

Sempena ulangtahun yang pertama,  ALTHEA ada promosi hebat untuk korang tau! :)



Limited Edition Birthday Box + DIY Party Kit
For orders placed on 20/7 onwards. While stocks last



Free Goodies for first 1,500 shoppers
Full size beauty products. While stocks last



Birthday Giveaway. Pick 3 Top Sellers for 100% REBATE!Rebate will be credited into your account


Ada lagiiii ... !

#AltheaTurns1 Instagram Contest, di mana korang hanya perlu  :

    • selfie bersama Althea Part Kit (Pink Box) dan hantarkan ke instagram masing-masing berserta ucapan selamat ulangtahun ALTHEA (happy birthday).

    • Jangan lupa sertakan hashtag #altheaturns1 

Korang 
berpeluang menang hadiah-hadiah gempak Macbook Air, Ipad Air 2, iPhone 6S, Galaxy S6 Edge, Canon EOS M10 Selfie Camera, Althea credits dan hamper barangan kecantikan dari Althea! 

Kesemua hadiah berjumlah KR10,000,00 sedia untuk dimenangi! Kontes bermula dari 20hb Julai sehingga 15hb Ogos 2016

Cepat daftar akaun di ALTHEA sekarang dan korang boleh nikmati promosi dan rebat yang hebat. Percayalah ...memang rambang mata nak pilih mana satu, kalau boleh semua tu ko nak borong hehe ... :)





Happy 1ST Birthday ALTHEA! ^^


6 comments:

  1. Bijak Hanim Memilih..masa akak pilih byk yg x leh beli..sabau je la

    ReplyDelete
  2. Wow ..akk nampak pink laaa...comelnyer produk althea..pinky pinky gtuu

    ReplyDelete
  3. menarik ini..nanti boleh try Althea pulak :)

    ReplyDelete
  4. Happy birthday sweety Althrat. Eh eh sama la, kita pun gram My Lips Crayon. Best kan

    ReplyDelete

Apa kata korang?