Jadual Penutupan Jalan Sempena PJ Fair 2016

Thursday, August 25, 2016


Assalamualaikum!



Penutupan jalan akan dibuat bermula dari 25hb Ogos sehingga 28hb Ogos bersempena dengan PJ FAIR 2016. Karnival tersebut bakal berlangsung selama 3 hari bermula 26hb Ogos sehingga 28hb Ogos dan beberapa jalan akan ditutup bagi memberi laluan untuk sambutan tersebut.

Bagi yang selalu menggunakan jalan sekitar Petaling Jaya terutama di Seksyen 52 & Jalan Yong Shook Lin sila alert kalau jalan-jalan disitu ditutup. 


Antara jalan-jalan yang terlibat :

Jalan Yong Shook Lin
Dari
Sehingga
7.00malam 25hb Ogos
2.00pagi 28hb Ogos
11.00malam 26hb Ogos
8.00malam 28hb Ogos

Jalan Tengah
Dari
Sehingga
11.00malam 25hb Ogos
8.00malam 28hb Ogos

Jalan 52/18 (depan KFC)
Dari
Sehingga
11.00malam 25hb Ogos
8.00malam 28hb Ogos

Entrance to Jalan Yong Shook Lin (depan Affin Bank)
Dari
Sehingga
11.00malam 25hb Ogos
8.00malam 28hb Ogos


MBPJ Civic Centre
Dari
Sehingga
8.00malam 25hb Ogos
8.00malam 28hb Ogos

sumber : TheSun




So, kalau korang selalu menggunakan jalan yang dinyatakan di atas, sila alert dengan sebarang perubahan. Kalau jalan ditutup jangan buat-buat terperanjat pulak ye. Jalan kat situ dah la semuanya sehala, so sila rancang laluan alternatif korang supaya tidak terjebak dengan kesesakan nanti.

Kalau korang nak parking kereta, kat map atas ni ada pelan lokasi yang boleh korang rujuk. Jangan cakap akak tak payung ye ... hehe

You Might Also Like

2 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM