'Cuci Mata' Kat Sasuke Outlet

Thursday, September 15, 2016


Assalamualaikum!


Ada satu kedai bundle baru beroperasi dekat ngan umah kami. Kedai bundle yang ni lain sikit dari yang biasa kami masuk. Kedai lain pasang kipas tapi Sasuke Outlet ni ada air-cond uollsss hehehe. 

Mula beroperasi pada 29 Julai yang lepas, Sasuke Outlet menjual baju-baju bundle dari kanak-kanak hinggalah dewasa. Lain benar konsep kedai bundle ni. Tak macam kedai bundle yang lain, aku masuk mesti bau 'bundle'. Tapi yang ni takda bau pulak heeee :p


pintu masuk


















Amacam, ok tak? Selesa duduk dalam kedai. Koleksi pakaian dia pun nampak ok sangat, terutama seluar jeans wanita! Banyak yang aku berkenan walaupun akhirnya sehelai pun tak tercapai hehe. Dah nama pun 'cuci mata' kan, kita survey je dulu. Ada rezeki lebih nanti bolehlah kalau nak rembat sehelai dua hukhuk.

You Might Also Like

1 pengomen comel

  1. SB pon peminat kedai bundle. Nampak agak bersih jugak tempatnya tu berbanding dengan kedai2 bundle yang biasa SB terjah

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM