Hadiah Mens Bioré Facial Scrub untuk si dia!

Monday, September 05, 2016


Assalamualaikum!


Orang lain yang masuk kontes orang lain yang menang hadiah! hehe. Takpelah ... apalah gunanya menang hadiah kalau tak boleh dikongsi bersama yang tersayang. Rezeki cik abe la kiranya ni ... ye doppp.

Mood nak masuk kontes pun dah kelaut dalam, tapi kadang-kadang bila datang mood tu dan Allah gerakkan hati nak join, maka siapalah aku nak menolak. Alhamdulillah rezeki menang hadiah rangkaian Mens Biore Facial Scrub dari kontes teka duta terbaru Mens Bioré.



Hadiahnya berupa hamper barangan Mens Bioré Facial Scrub yang terkini bernilai RM100. Diformulasi dengan teknologi Advanced Japan Million-scrub yang menggunakan kebolehan membersih secara detoks melalui Mikro Scrubs yang menembusi jauh ke dalam liang-liang pori pada wajah.










Dengan ini diumumkan stok pembersih muka skrub cik abe akan dapat bertahan sampai tahun depan hehe. Pastinya bertambah encem dan macho lebih dari abam Sharnaz Ahmad, duta Mens Bioré tu heeeee :D


You Might Also Like

7 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM