ruangiklan
ruangiklan

Monday, September 05, 2016

Hadiah Mens Bioré Facial Scrub untuk si dia!

  7 comments    
categories: ,

Assalamualaikum!


Orang lain yang masuk kontes orang lain yang menang hadiah! hehe. Takpelah ... apalah gunanya menang hadiah kalau tak boleh dikongsi bersama yang tersayang. Rezeki cik abe la kiranya ni ... ye doppp.

Mood nak masuk kontes pun dah kelaut dalam, tapi kadang-kadang bila datang mood tu dan Allah gerakkan hati nak join, maka siapalah aku nak menolak. Alhamdulillah rezeki menang hadiah rangkaian Mens Biore Facial Scrub dari kontes teka duta terbaru Mens Bioré.



Hadiahnya berupa hamper barangan Mens Bioré Facial Scrub yang terkini bernilai RM100. Diformulasi dengan teknologi Advanced Japan Million-scrub yang menggunakan kebolehan membersih secara detoks melalui Mikro Scrubs yang menembusi jauh ke dalam liang-liang pori pada wajah.










Dengan ini diumumkan stok pembersih muka skrub cik abe akan dapat bertahan sampai tahun depan hehe. Pastinya bertambah encem dan macho lebih dari abam Sharnaz Ahmad, duta Mens Bioré tu heeeee :D


7 comments:

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.