Lazada Online Revolution | Apa ada dalam Parcel of Joy?

Monday, November 14, 2016


Assalamualaikum!


Sale sale sale! Ada yang suka shopping online kat sini? Tarikh 11.11 memang tarikh cantik untuk korang borong barang-barang di Lazada. Sebab apa? sebab bermula 11.11.2016, Lazada tengah 'menggila' dengan promosi harga sempena Lazada Online Revolution. Memang rambang mata dibuatnya bila tengok segala jenis barang kat Lazada ni menjunam habis harga dia!




LAZADA Online Revolution 2016

LAZADA Online Revolution merupakan jualan secara online terbesar di Asia Tenggara, dan Lazada Malaysia menawarkan rangkaian barangan lebih daripada 1000 jenama dan 55 000 peniaga tempatan dan antarabangsa. 

Untuk pengetahuan korang, Online Revolution 2016 adalah kali yang kelima sejak pelancarannya pada tahun 2012. Dengan tema "Brands for All" (Jenama untuk Semua), promosi terhebat Lazada ini akan berlangsung selama 1 bulan bermula dari 11 November 2016 sehingga 14 Disember 2016.

Walaupun sekarang pertengahan bulan tapi memang ramai yang ambil kesempatan untuk borong barang-barang keperluan dengan harga murah dan berbaloi sangat! Antara jenama yang mengambil bahagian adalah seperti Drypers, L'Oréal, Nestlé, Tefal dan jenama-jenama lain seperti Prodiet, Microsoft, ZTE, Goon, Bosch, Tesco, Mattel, dan banyak lagi!




Tarikh 11.11 ni bukan saja syok untuk shopping sakan sempena Lazada Online Revolution, tapi hari ni juga aku dapat 'box of joy' dari Lazada! Rasa macam dapat hadiah hari lahir pulak, walaupun tarikh birthday aku lagi 2 minggu hehe. Teruja terbeliak mata tengok isi dalam kotak ni ..wowww! 


Muka ada senyummmmmm! ^^



Perkakas dapur yang lama kuiidamkan! Food chopper ni memang memudahkan kerja aku didapur. Tak sabar try dan kongsi ngan korang nanti. Tunggu next entri aku ye 😉 Murah giler sekarang kat Lazada weh! Korang klik SINI yek



Koleksi wireless speaker dari Logitech ni memang mengancam habis! Murah sangat dah ni, korang nak klik SINI yek 



Nescafe White Coffee perisa pandan untuk Pak Jelan. Macam sedap je ni kan! Korang nak beli, pastikan klik di SINI 



Suka makan maggi? Jom try Maggi Royale Thai White ni, beli je kat SINI 




Sandisk Dual Drive ni memang idamanku! Boleh cucuk kat smartphone terus. Meroyan giler kalau korang tengok harga dia kat Lazada sekarang ni, rugi kalau tak rembat sekarang wooo! Kalau nak rembat, korang klik terus kat SINI 



Cun betul beg Milo edisi Ola Bola ni weh! Korang boleh dapatkan secara percuma bila korang beli ikut promosi di Lazada. Cari yang ada gambar beg ni tau, korang klik je kat SINI

Apa tunggu lagi? Memang elok sangat dah ni kalau korang nak borong sakan di Lazada Malaysia. Untuk ibu-ibu yang nak beli pampers anak ke, barangan eletrik ke memang inilah masa yang sesuai untuk dapatkan dengan harga murah sangat! Jangan lupa terjah http://www.lazada.com.my/online-revolution/


You Might Also Like

6 pengomen comel

  1. Pergh!! Memang bungkusan menggembirakan..

    ReplyDelete
  2. suka sangat dengan chopper dan spekaer tu

    ReplyDelete
  3. Bestnya dapat barangan daripada Lazada... Banyak lak tu

    ReplyDelete
  4. Owh ada eh white coffee perisa pandan.. boleh cuba!

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM