Shopping Online Di Shopback & Dapat Balik Cashback!

Tuesday, November 29, 2016


Assalamualaikum!


Dekat nak hujung-hujung tahun ni, ramai yang ambil peluang untuk shopping online sempena jualan murah. Maklumla, sana sini ada diskaun dan potongan harga yang memang tak boleh ditolak. Tapi pernah tak korang dengar tentang konsep shopback dapat cashback? Maksudnya, korang shopping barang dan korang akan dapat balik pulangan duit.

Aikkk ... acaner tu? 😉

Bukan ke shopping tu kena keluar duit? Ahaaa, korang jangan terkejut sebab di Shopback memang korang boleh dapat pulangan duit bila bershopping di sana!




Istimewanya Shopback ni, ia memberikan pulangan duit sehingga 30% kepada pelanggan bila membeli-belah di lebih 1000 online store. Kiranya sistem Shopback ni memang menguntungkan penjual dan pembeli dengan memberi balik komisyen yang diperolehi dari penjual terus kepada pembeli semula. Haa, korang tak nak ke? 😉

So, macam mana nak dapat cashback ni ye?




Memula, korang register dan buat pembelian macam biasa dimana-mana platform popular seperti Lazada Malaysia, Groupon Malaysia, Photobook Malaysia atau mana-mana jenama yang berdaftar dengan Shopback. Disitu juga akan tertera jumlah cashback yang korang akan dapat dan akan dimasukkan ke dalam akaun bank korang dalam masa 48 jam. 

Korang boleh tengok video dibawah ni untuk lebih jelas dan faham 😉




Banyak cara kita boleh jadi pengguna yang bijak, dan bagi aku bershopping di Shopback ni salah satu darinya! Pulangan duit tadi kita boleh simpan atau kita boleh gunakan untuk membeli barang keperluan lain pula. So, korang yang kaki shopping online tu jangan lupa usha laman web Shopback ni untuk nikmati lebih pulangan dalam setiap wang yang dibelanjakan. Ni baru betul-betul penjimatan! 



Website : SHOPBACK MY

Facebook:  ShopBackMalaysia

Instagram : ShopbackMy

You Might Also Like

3 pengomen comel

  1. yer betul tu hanim..sedar tak sedar shopping online tengok dalam account shopback dah jana 4 angka dah..hehehe..Alhamdulillah rezeki..=D

    ReplyDelete
  2. Wooowwww....best giler kalau shopping dapat balik pulangan...Mengancam...

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM