ruangiklan
ruangiklan

Friday, November 04, 2016

[Video] Bangsa Paling Kuat Hasad & Dengki

  3 comments    
categories: ,

Assalamualaikum!


Lama tak kongsi video ceramah kat blog ni kan. Di hari Jumaat yang penuh barokah ni, aku nak kongsikan satu video ringkas ceramah dari ustaz Auni yang aku ikuti sekarang ni.

Beliau kalau bagi ceramah pasal sejarah Islam atau kisah Nabi memang terbaik la! Lengkap dengan informasi dan fakta yang mungkin sebelum ni kita semua belum pernah dengar. Tapi melalui ceramah beliau, aku dapat banyak info baru mengenai topik-topik tertentu. 




Banyak lagi topik-topik menarik yang beliau bongkarkan melalui siri video ceramah yang lain. Cara penyampaian dan setiap fakta yang beliau rungkaikan sangat boleh difahami sampai tertarik nak tengok lagi dan lagi.


Selamat menonton!

3 comments:

  1. Teruja nak tengok.. Tak sabar nak tunggu balik rumah petang ni...tengok videonya.. Sekarang ni kat ofis.. Access ke youtube di block

    ReplyDelete
  2. Suspense aje memula tadi tetiba dah wabillahitaufik walhidayah hihi... pandai ustaz nak suspen. Kakak ingat salah rakam:)

    Betullah Yahudi memang penuh dgn hasad tak boleh dinafikan.

    ReplyDelete
  3. Nice sharing.. tak pernah dengar lagi ceramah ustaz nih..

    ReplyDelete

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.