Friday, November 04, 2016

# Islam Point Of View # Video

[Video] Bangsa Paling Kuat Hasad & Dengki


Assalamualaikum!


Lama tak kongsi video ceramah kat blog ni kan. Di hari Jumaat yang penuh barokah ni, aku nak kongsikan satu video ringkas ceramah dari ustaz Auni yang aku ikuti sekarang ni.

Beliau kalau bagi ceramah pasal sejarah Islam atau kisah Nabi memang terbaik la! Lengkap dengan informasi dan fakta yang mungkin sebelum ni kita semua belum pernah dengar. Tapi melalui ceramah beliau, aku dapat banyak info baru mengenai topik-topik tertentu. 




Banyak lagi topik-topik menarik yang beliau bongkarkan melalui siri video ceramah yang lain. Cara penyampaian dan setiap fakta yang beliau rungkaikan sangat boleh difahami sampai tertarik nak tengok lagi dan lagi.


Selamat menonton!

3 comments:

  1. Teruja nak tengok.. Tak sabar nak tunggu balik rumah petang ni...tengok videonya.. Sekarang ni kat ofis.. Access ke youtube di block

    ReplyDelete
  2. Suspense aje memula tadi tetiba dah wabillahitaufik walhidayah hihi... pandai ustaz nak suspen. Kakak ingat salah rakam:)

    Betullah Yahudi memang penuh dgn hasad tak boleh dinafikan.

    ReplyDelete
  3. Nice sharing.. tak pernah dengar lagi ceramah ustaz nih..

    ReplyDelete

Apa kata korang?