[Video] Bangsa Paling Kuat Hasad & Dengki

Friday, November 04, 2016


Assalamualaikum!


Lama tak kongsi video ceramah kat blog ni kan. Di hari Jumaat yang penuh barokah ni, aku nak kongsikan satu video ringkas ceramah dari ustaz Auni yang aku ikuti sekarang ni.

Beliau kalau bagi ceramah pasal sejarah Islam atau kisah Nabi memang terbaik la! Lengkap dengan informasi dan fakta yang mungkin sebelum ni kita semua belum pernah dengar. Tapi melalui ceramah beliau, aku dapat banyak info baru mengenai topik-topik tertentu. 




Banyak lagi topik-topik menarik yang beliau bongkarkan melalui siri video ceramah yang lain. Cara penyampaian dan setiap fakta yang beliau rungkaikan sangat boleh difahami sampai tertarik nak tengok lagi dan lagi.


Selamat menonton!

You Might Also Like

3 pengomen comel

  1. Teruja nak tengok.. Tak sabar nak tunggu balik rumah petang ni...tengok videonya.. Sekarang ni kat ofis.. Access ke youtube di block

    ReplyDelete
  2. Suspense aje memula tadi tetiba dah wabillahitaufik walhidayah hihi... pandai ustaz nak suspen. Kakak ingat salah rakam:)

    Betullah Yahudi memang penuh dgn hasad tak boleh dinafikan.

    ReplyDelete
  3. Nice sharing.. tak pernah dengar lagi ceramah ustaz nih..

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM