Tanda dia suka pakai shawl tu ...

Wednesday, December 28, 2016


Assalamualaikum!

Kebelakangan ni, Mira pakai tudung ala on-off-on-off. Kejap dia pakai kejap dia bukak. Tapi baru-baru ni, dia berkenan kat satu instant shawl kat Kenanga Mall. Dia punya cerewet nak pilih tudung ... dekat sejam memilih dalam kedai tu! 

Tapi berjumpa jugak tudung yang berkenan di hati. Rupanya dia nak tudung yang tak perlu pakai pin, boleh sarung terus dan yang penting dia nampak cantikkkk! Amboiii anak dara ... dah pandai berinstant mengalahkan ibu ye 😂

Dah dapat, sekali dua helai dia rembat! Aku suruh amik kaler lain, dia berkenan kat dua kaler je, kuning langsat dan warna coklat. Dah dapat .. sejak dari hari tu dia tak miss pakai bila keluar dari rumah huhu

makan kat gerai



time selfie

tengok wayang

time lunch

teman ibu gi bank

time beriadah di taman

time makan di restoran


Kemana-mana saja pergi, dia pasti akan pakai instant shawl terutama yang warna kuning langsat. Yang penting dia pandai pakai sendiri haha ... ! Kalau pakai shawl aku, kang pin tercabut la ... brooch hilang la ... tudung senget la ... anak rambut nampak la. Pakai yang ni, takda dengan komplen dah hehehe...

You Might Also Like

2 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM