ruangiklan
ruangiklan

Friday, February 19, 2016

Biadab !!!


Assalamualaikum!




Huhuhu .. apa nak jadi ... apa nak jadi ... mak bapak biadab di zaman ini huhuhu. Tergamam aku tengok gambar yang dikongsikan di FB siang tadi. Serius, tak boleh hadam aku baca 'nota pesanan' tu ..... biadab giler!

Wednesday, February 17, 2016

First Time Order Makanan Kat Shogun2u !


Assalamualaikum!


Kat opis ni memang banyak kedai makanan, pilihlah makanan apa ko nak semua ada! Tapi nak turun keluar berjalan ke bawah (opis aku atas bukit) dan kemudian kena naik balik memang boleh mengundang kemalasan melampau kadang-kadang tu hehehe! Tapi perut lapar ni .. acaner?

So kali ni aku nak cuba order secara online pulak, bertukar 'angin' sekali sekala apa salahnya ye dak hehe. Sebelum ni aku dah biasa dengan servis penghantaran makanan fastfood tapi kali ni ada sesuatu di Shogun2u membuatkan aku tertarik nak order!




Wahhh nampak muka kak long yang teruja tu? hahaha ... teruja sebab tak sampai satu jam lepas buat tempahan secara online dekat website diaorang, makanan dah pun sampai! Kiranya nak makan on-time pukul 1pm tu memang boleh lah! hehe ...

Tuesday, February 16, 2016

Tak Sabar Tunggu Bulan Mac Katanya!

  4 comments    
categories: 

Assalamualaikum!


Baru dua orang tapi riuhnya rumah setiap hari macam ada 10 orang! Tapi kalau tak dengar suara diaorang walau sekejap, mulala hati ibu tak tenang! Teringat waktu kakak dan adik kena tinggal kat kampung dulu ... tiap-tiap malam ibu menggugu-gugu teriak sebelum tido. Siang ibu boleh tahan lagi sebab sibuk bekerja, tapi bila datang malam masyaAllah ... dugaan Dia bagi banyak kuat lah huhu.

Bila dapat bercakap kat telefon, mulala air mata bercucuran. Dah cuba tahan tapi bila dengar suara anak di kejauhan ... adehhh ibu 'kalah' teruk dan teriak sekali dengan anak macam dalam drama tu hehehe.... 



Monday, February 15, 2016

Dapatkan Perfume Selebriti Kesayangan Anda Di QISA BEAUTY!

  4 comments    
categories: , ,

Assalamualaikum!




Korang suka perfume tak? Giler tak suker ye dak hehe. Orang pempuan ngan perfume dah macam 'kembar siam'. Dalam beg tangan takda gincu boleh tahan lagi, tapi minyak wangi WAJIB ada! hehehe ....

Korang sedang cari perfume? Tak perlu pergi jauh, sebab ada di QISA BEAUTY ada menjual koleksi minyak wangi selebriti kesayangan korang! Woweeeeeeee ..... :D







Pilihan koleksi minyak wangi dari selebriti-selebriti terkenal tanah air seperti Rozita Che Wan (Precious & Gorgeous), Rita Rudaini (Adorable) dan Sheila Rusly (Matahari). Tengok botol, tengok nama pun dah tahu ini perfume selebriti mana punya kan hehe. Acaner nak beli? Haaa meh klik sini :


Facebook : Qisa Beauty

Instagram : qisabeauty

WhatsApp : 019-9009213


Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.