ruangiklan
ruangiklan

Friday, March 04, 2016

Cara Update Maklumat Diri & Cashout Churp Churp

  12 comments    
categories: ,

Assalamualaikum!


Akhirnyaaaaa ... hahahaha! Lama dok mikir tutorial ape lagi aku boleh share kat blog ni. Bukan la pakar sangat pun, tapi berdasarkan pengalaman je la pun ha. Manala tau ada hamba Allah yang perlukan pertolongan nak godek pasal benda ni ... meh aku tolong mana yang boleh :)

Jujur aku cakap, ini pertama kali aku cash out ChurpChurp hahaha! Itu pun kebetulan aku ada join satu job beberapa bulan yang lepas, so duit job masuk dalam akaun ChurpChurp. Walaupun tak banyak ... tapi bolehlah jugak cash out akhirnya kan hahaha. Kalau tak, jadi 'tukun' je macam tu bertahun-tahun :p.



Wednesday, March 02, 2016

Kenapa tak sama ....??


Assalamualaikum!


Kengkadang bila terkenang zaman kecik-kecik dulu, yang paling aku tak boleh lupa ialah masakan mak! Kenangan indah bila mengenangkan lauk pauk yang terhidang atas meja bila balik dari sekolah. Ok .. yang terhidang tu auta je ye hahaha ... 

Air tangan mak ... siapa boleh lawan. Hidanglah makanan termahal di dunia sekalipun ... telur goreng yang mak goreng tu jugak yang akan dikenang sepanjang hayat. Tu pasal kalau balik kampung aku asyik nak makan je ... tak perlu masak lauk yang rumit, cukuplah sekadar sup bayam dengan telur goreng ... memang menambah aku makan!



Tuesday, March 01, 2016

Khasiat & Kebaikan Minyak Argan


Assalamualaikum!


Pernah dengar minyak argan? Biasa dengar kan... terutama dalam produk-produk kosmetik dan kecantikan. Tapi yang tulen .. yang asli inilah baru pertama kali tengok. Tak banyak yang aku tahu pasal minyak argan ni, melainkan ia digunakan dalam produk-produk kecantikan sebagai bahan yang boleh merawat masalah seperti rambut dan kulit berjerawat!

Selanjutnya? Haaaa ni la baru nak godek-godek ni hehe ....


Monday, February 29, 2016

Brownies Kedut Rara Bikin Masalah!


Assalamualaikum!



Ye... aku ada masalah dengan Brownies si Rara ni! First time beli dah bermasalah, kali kedua beli pun bermasalah! Apa masalahnye? Haihh .... nak kabor rasa berat je hati ni, takut kawan tu kecik hati plak. Tak kabor ... rasa tak puas plak hati ni. Yang terpendam mesti diluahkan! Sorry Rara ... customer is always right! hahaha ....

Si Rara ni suka tayang Brownies kedut kedut dia kat FB. Dulu aku ada order pavlova dengan dia gak...anak-anak suka! Sekarang dia jual Brownies pulak. Dari aku jadi tak berkenan terus jadi berkenan! Selera membuak-buak bila tengok kekedutan Brownies Rara ni ... sedap sangat ke nokssss? ahakkzzz ...



Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.