Thursday, March 16, 2017

# Bisnes Kenit # Simpul Kasih

Tempah Simpul Kasih Razhani - Sekali Ngunyah Payah Nak Berhenti!


Assalamualaikum!


Ketagih ... ralit .... sedap ngunyah! Itulah gambaran tiap kali aku tanya bagaimana rasanya simpul kasih ni. Kalau korang peminat snek kudapan maka korang akan faham maksud aku hehe. Alhamdulillah, syukur kami diberikan kesempatan dan peluang untuk menghasilkan sendiri snek kudapan simpul kasih. 

Ada orang panggil simpul kasih, ada orang panggil popia simpul. Kedua-duanya sama, tapi kerana aku belajar buat simpul kasih ni dari kakak iparku dulu maka aku panggil simpul kasih la. 


Contoh Pek 1kg


Simpul Kasih Rangup Snek Ringan 

Simpul kasih kami dibuat daripada isi ikan sardin segar, maka segala bahan untuk masak inti adalah dimasak sendiri dirumah. 

Dalam banyak-banyak snek dan kudapan, simpul kasih paling sesuai untuk dimakan samada bersama keluarga atau teman. Yang penting, sekali kunyah takkan berhenti! hehe 😁

Simpul kasih juga sesuai untuk dijamu pada tetamu yang datang. Dah dekat nak raya ni, mesti korang tercari-cari kerepek atau kudapan yang sedap dan sesuai selain kuih dan biskut raya kan? Haaaa cer korang try letak simpul kasih ni dalam balang, insyaAllah makin berseri meja makan dipagi raya nanti heeee 😉


Contoh Pek 500gm


Harga Simpul Kasih Razhani

Kami menjual 2 jenis pek, iaitu :

1kg : RM30.00
500gm : RM18.00

Self-pickup : (500GM-4KG)

Weekdays : A&W Petaling Jaya
Weekends & Malam : TESCO Ampang


Penghantaran bergantung kepada tempat dan lokasi anda. Tempahan berskala besar (lebih dari 5kg) perlu dibuat 3 minggu lebih awal untuk mengelakkan sebarang kelewatan dipihak kami. Pembayaran 50% perlu dibuat terlebih dahulu untuk menunjukkan komitmen anda menempah dengan kami. Kesian la kat kami, berhempas pulas siapkan, tapi customer diam je tak bagi respon sampai ke sudah! 

Kami juga menerima tempahan sempena raya nanti. 

Harga yang tertera tidak termasuk kos penghantaran. Boleh self-pickup di KL sekitar Selangor. Bayaran boleh dibuat secara BANK-IN & TUNAI SAHAJA.

TESTIMONI SIMPUL KASIH RAZHANI

Alhamdulillah respon dan feedback dari pelanggan baru dan tetap sangat memberangsangkan! Terima kasih pada yang repeat order ngan kami, thanks for your support!




100% HOMEMADE
100% BUMIPUTERA
100% HALAL


Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan, boleh kirimkan pesanan WhatsApp ke 019-2514574 @ 010-5673525


2 comments:

  1. sedap.
    memang ni kudapan terbaik.
    tak kira la time apa.
    all the time!
    patot ramai2 order ni...

    ReplyDelete
  2. memang sedap kunyah weh..adui tiba2 rasa nak beli
    JanjiKita

    ReplyDelete

Apa kata korang?