Tahniah Ketua Pengarah MetMalaysia yang baru!

Friday, April 14, 2017


Assalamualaikum!


Salam Jumaat kaliannnn! Kenapala momentum mengupdate entri kebelakangan ini agak menjunam ye? Sis bukan tak cuba nak update entri setiap hari ... sis cuba ok! Apapun hari ni sis nak update satu cerita baru untuk kalian semua. 

Sis sangattttt ye! haha! Ok la , aku tukar ke 'bentuk' asal. Walaupun cerita ni bukanlah cerita sensasi atau gosip artis terkini, tapi demi kemaslahatan dan info kita bersama, meh la aku kongsikan perkhabaran berita gumbira ini heeeee

Seperti yang tertulis di tajuk atas, tahniah diucapkan kepada En. Alui di atas kenaikan pangkat sebagai Ketua Pengarah JMM a.k.a MetMalaysia yang baru berkuatkuasa 12 April 2017. Pengumuman kenaikan pangkat itu telah diwar-warkan dalam satu perhimpunan bulanan.



Auditorium full house ok! Memang semua staf ternanti-nantikan berita ini dan ingin mendengarkan visi tuan KP yang baru.




Tahniah sekali buat KP MetMalaysia yang baru! Moga visi dan impian jabatan serta warganya dapat dilaksanakan dengan jayanya untuk tahun-tahun yang mendatang.

Majulah cuaca untuk negara ... ahaksss!

You Might Also Like

2 pengomen comel

  1. ermm k lily pun sama gak malas betul nak update blog skrg ni lahhh hauhauhaua

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM