Raya 2017 kami

Friday, July 07, 2017


Assalamualaikum!


Alhamdulillah ...dah masuk 2 minggu kita beraya kan! Tapi mood raya kat KL masih belum datang lagi ni. Mungkin sebab kerja berlambak dan jamuan raya pun belum nak start lagi kat opis ni, so tu yang mood kelaut tu hehe.

Blog pun tersadai lama tak berupdate. Bila nak taip je berhenti ...bila nak taip je berhenti. Baru ni lah ada masa terluang untuk bersantai disini. Kalau tak ... sepi gitu je la! Tu pun entri pertama selepas lebaran. Sangattt tak produktif ye! hehe. 

Tak lengkap la rasanya kalau tak share gambar raya tahun ni kan. Sedikit keceriaan dan keriangan lebaran tahun ini, aku kongsikan ....




Tahun ni kita #teamrayaperak dulu. 




Petang raya gi cari lemang. Kebetulan sahabat Pak Jelan ada jual lemang kat depan masjid tu sikit, so beli la 2 batang buat lepaskan kerinduan. 






Pastu #teamrayamelaka pulak. Raya kami sederhana, yang penting sekeluarga. Tahun depan entah ada lagi tak peluang macam ni. Yang pasti raya tahun ni takkan kami lupakan ... takkan aku lupakan.

Selamat hari raya ...!


You Might Also Like

4 pengomen comel

  1. seronok yer beraya. Selamat Hari Raya!

    ReplyDelete
  2. Kak Hanim ,
    Selamat Hari Raya , maaf andai ada terguris hati dan terkasar bahasa sepanjang kita pernah kenal. Harapnya masih kekal bersahabat ye kak.
    Take care. Miss you.

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM