ruangiklan
ruangiklan

Friday, July 07, 2017

Raya 2017 kami


Assalamualaikum!


Alhamdulillah ...dah masuk 2 minggu kita beraya kan! Tapi mood raya kat KL masih belum datang lagi ni. Mungkin sebab kerja berlambak dan jamuan raya pun belum nak start lagi kat opis ni, so tu yang mood kelaut tu hehe.

Blog pun tersadai lama tak berupdate. Bila nak taip je berhenti ...bila nak taip je berhenti. Baru ni lah ada masa terluang untuk bersantai disini. Kalau tak ... sepi gitu je la! Tu pun entri pertama selepas lebaran. Sangattt tak produktif ye! hehe. 

Tak lengkap la rasanya kalau tak share gambar raya tahun ni kan. Sedikit keceriaan dan keriangan lebaran tahun ini, aku kongsikan ....




Tahun ni kita #teamrayaperak dulu. 




Petang raya gi cari lemang. Kebetulan sahabat Pak Jelan ada jual lemang kat depan masjid tu sikit, so beli la 2 batang buat lepaskan kerinduan. 






Pastu #teamrayamelaka pulak. Raya kami sederhana, yang penting sekeluarga. Tahun depan entah ada lagi tak peluang macam ni. Yang pasti raya tahun ni takkan kami lupakan ... takkan aku lupakan.

Selamat hari raya ...!


4 comments:

  1. seronok yer beraya. Selamat Hari Raya!

    ReplyDelete
  2. Kak Hanim ,
    Selamat Hari Raya , maaf andai ada terguris hati dan terkasar bahasa sepanjang kita pernah kenal. Harapnya masih kekal bersahabat ye kak.
    Take care. Miss you.

    ReplyDelete

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.