ruangiklan
ruangiklan

Tuesday, August 15, 2017

Handbag wanita

  2 comments    
categories: ,

Assalamualaikum!


Sejuk dan dinginnyeeee angin hari ni ye. Mana taknye, hujan selebat-lebat dari awal pagi tadi dan sekarang dah petang pun masih mendung. Kebelakangan ni cuaca di KL agak tidak menentu. Tapi apapun, syukur sejuk sikit bumi Allah ni ye dak.

Hari ni aku nak cerita pasal handbag. Wanita dan handbag berpisah tiada ....kan. So, dalam simpanan kami ada handbag wanita jenama Salvatore Ferragamo yang aku kira tiada lagi dijual dimana-mana butik Salvatore Ferragamo di Malaysia setakat ini. Kalau ada, sila bagitau ye huhu.









Comel kan! Original luar dan dalam. Tali dan klip masih elok dan berfungsi. Ni kalau ada tali panjang memang aku dah pakai. Kondisi 9.5/10 seperti dalam gambar.

Sekiranya ada yang berminat nak beli handbag Salvatore Ferragamo atau korang pengumpul tegar handbag wanita atau korang suka handbag yang authentic macam ni bolehlah roger aku yek. Harga? Korang boleh refer kat google. Taip nombor siri beg ni kat google dan nanti keluarlah website yang papar harga dia. Tapi harga aku idokle mahal begitu ye hehe ... ✌


2 comments:

  1. Fuyoo masih cantik dan kemas lagi tu Nim ..

    ReplyDelete

  2. Have you ever considered creating an e-book or guest authoring on other sites? I have a blog based on the same information you discuss and would really like to have you share some stories/information. I know my visitors would value your work. If you're even remotely interested, feel free to send me an e mail. gmail log in

    ReplyDelete

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.