Handbag wanita

Tuesday, August 15, 2017


Assalamualaikum!


Sejuk dan dinginnyeeee angin hari ni ye. Mana taknye, hujan selebat-lebat dari awal pagi tadi dan sekarang dah petang pun masih mendung. Kebelakangan ni cuaca di KL agak tidak menentu. Tapi apapun, syukur sejuk sikit bumi Allah ni ye dak.

Hari ni aku nak cerita pasal handbag. Wanita dan handbag berpisah tiada ....kan. So, dalam simpanan kami ada handbag wanita jenama Salvatore Ferragamo yang aku kira tiada lagi dijual dimana-mana butik Salvatore Ferragamo di Malaysia setakat ini. Kalau ada, sila bagitau ye huhu.









Comel kan! Original luar dan dalam. Tali dan klip masih elok dan berfungsi. Ni kalau ada tali panjang memang aku dah pakai. Kondisi 9.5/10 seperti dalam gambar.

Sekiranya ada yang berminat nak beli handbag Salvatore Ferragamo atau korang pengumpul tegar handbag wanita atau korang suka handbag yang authentic macam ni bolehlah roger aku yek. Harga? Korang boleh refer kat google. Taip nombor siri beg ni kat google dan nanti keluarlah website yang papar harga dia. Tapi harga aku idokle mahal begitu ye hehe ... ✌


You Might Also Like

1 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM