CBS Wangsa Walk | Selamat Hari Malaysia!

Tuesday, September 19, 2017



Assalamualaikum!


Selamat Hari Malaysia! Minggu lepas korang gi jenjalan mana? Kitaorang kat mana lagi, kalau bukan di Wangsa Walk hehe. Orang KL ni memang best la, hujung minggu tak pernah nak 'lekat' di rumah haha! Tapi, baguslah tu kan jenjalan sambil shopping gituuu.

Alhamdulillah cuaca minggu lepas terrsangat lah baik! Start kitaorang buka kedai sampai la ke malam, cerah elok langit dan pengunjung pun ramai menyinggah. 






Disebabkan sambutan penyertaan yang menggalakkan, tapak carboot hari tu penuh! Pak Jelan datang awal pun dapat tapak belakang sikit dari minggu sebelumnya. Tapi syukur, kat sini pun pengunjung lalu lalang so kira ok la tu kan hehe.

Selain Wangsa Walk Mall, tarikan utama pengunjung ke sini adalah kerana aktiviti jualan carboot setiap minggu. Macam-macam barang la korang boleh jumpa kat sini. Harga pulak berpatutan. Paling best, dekat dengan kedai makan so penat shopping boleh singgah masuk dalam makan hehe.


Pengunjung mula memenuhi lorong carboot








Our friendly staff 😂




Minggu kedua yang hebat! We met new friends, berborak bergelak macam kawan dah lama. Pengalaman baru di tempat baru. InsyaAllah kita jumpa lagi nanti ya!

You Might Also Like

6 pengomen comel

  1. hari malaysia befday anak, so...duduk dekat rumah buat jamuan kecil2an. heee

    ReplyDelete
  2. seronok berniaga jumpa ramai orang ni. semoga bisnes family akak terus maju. Aaminn

    ReplyDelete
  3. kaknim mmg sllu bertukar2 tempat ye

    ReplyDelete
  4. wah meriah tu. best cuci mata, cuci duit sekali :)

    ReplyDelete
  5. teringin plak nak join cbs.
    tapi tu la, tak tau mau jual apa :) hi hi hi

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM