Lampu parti dari Chilindo!

Thursday, September 14, 2017


Assalamualaikum!


Dalam kotak kedua Chilindo aku ada berjaya bid lampu parti. Motif aku bid pun tak tahu la kenapa haha tapi dah terrrmenang dengan harga RM3.90, maka teruskan aje la!


gatal tangan pi bid haha!




Begini je rekabentuknya. Ringan je pun, dan yang transparent tu bukan kaca tapi plastik je. Cucuk kat soket dan menyala la dia. Nak pasang lampu parti ni ada 2 cara. Satu, guna soket tu je, cucuk kat plug dan pasang.

Dua, bukak soket kat bawah lampu dan boleh pasang terus kalau korang ada lampu jenis bulat macam ni 👇



Tadaaaa!


Petik suis lampu dan terhasillah cahaya lampu ala disko dalam rumahmu! Cahaya dalam lampu ni berpusing tau so korang akan nampak efek cahaya tu 'menari-nari' atas lantai hehe.





Not bad ... cantik kan!

You Might Also Like

3 pengomen comel

  1. dkna dah stop bid..hahaha..rasa membazir jer sebab beli barang tapi tak guna..kikii

    ReplyDelete
  2. Siyes cantik..akak x bernai lagi sign up Chilindo..kang macam- macam akak bid

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM