Sibuk sangat ke?

Monday, October 09, 2017


Assalamualaikum!


Yesss and alhamdulillah! It's going to be a hectic week from me tapi insyaAllah bisa diatur semuanya kalau ikut jadual hukhuk. Itu pasal lah cerita hari ni keluar lambat sangat hehe.

Minggu yang sibuk? Yessss ...dengan kerjanya (of course ..duh) dengan meetingnya (last minute postpone haha so tinggal lagi satu meeting), kemudian dengan hari istimewa untuk seseorang ..opss hehe. Pada hari yang sama kena siapkan tempahan simpul kasih dari repeat customer (alhamdulillah dan ommmmgeeeeeeeee!) sempat ke aku nak siapkan tu 😖

Fuh! doakan segala urusanku berjalan lancar ye kengkawan. 




 Motif tongkat pipi tu bukan ape...sebab nak sorok sikit pau pipi tu haha. Berjaya tak?

😜


You Might Also Like

0 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM