Monday, October 09, 2017

# Story Kenit

Sibuk sangat ke?


Assalamualaikum!


Yesss and alhamdulillah! It's going to be a hectic week from me tapi insyaAllah bisa diatur semuanya kalau ikut jadual hukhuk. Itu pasal lah cerita hari ni keluar lambat sangat hehe.

Minggu yang sibuk? Yessss ...dengan kerjanya (of course ..duh) dengan meetingnya (last minute postpone haha so tinggal lagi satu meeting), kemudian dengan hari istimewa untuk seseorang ..opss hehe. Pada hari yang sama kena siapkan tempahan simpul kasih dari repeat customer (alhamdulillah dan ommmmgeeeeeeeee!) sempat ke aku nak siapkan tu 😖

Fuh! doakan segala urusanku berjalan lancar ye kengkawan. 




 Motif tongkat pipi tu bukan ape...sebab nak sorok sikit pau pipi tu haha. Berjaya tak?

😜


No comments:

Post a Comment

Apa kata korang?