ruangiklan
ruangiklan

Monday, October 09, 2017

Sibuk sangat ke?

  No comments    
categories: 

Assalamualaikum!


Yesss and alhamdulillah! It's going to be a hectic week from me tapi insyaAllah bisa diatur semuanya kalau ikut jadual hukhuk. Itu pasal lah cerita hari ni keluar lambat sangat hehe.

Minggu yang sibuk? Yessss ...dengan kerjanya (of course ..duh) dengan meetingnya (last minute postpone haha so tinggal lagi satu meeting), kemudian dengan hari istimewa untuk seseorang ..opss hehe. Pada hari yang sama kena siapkan tempahan simpul kasih dari repeat customer (alhamdulillah dan ommmmgeeeeeeeee!) sempat ke aku nak siapkan tu 😖

Fuh! doakan segala urusanku berjalan lancar ye kengkawan. 




 Motif tongkat pipi tu bukan ape...sebab nak sorok sikit pau pipi tu haha. Berjaya tak?

😜


0 pengomen comel:

Post a Comment

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.