Friday, November 10, 2017

# Event # Promosi

Belanja & Tebus Barangan Eksklusif HAPPIPLAYGROUND Di Watsons Sempena HappiGoHoliday!


Assalamualaikum!


Cuti sekolah dah nak hampir, pasti korang ada perancangan istimewa nak bawa keluarga pergi bercuti kan? Mesti dalam kepala sekarang dah terbayang-bayang pasir putih tepi pantai, ombak saling berkejaran ... haa haa nyanyi la tu hahaha!

Anyway, nak travel kenala sediakan barang keperluan yang cukup untuk memastikan percutian kita sempurna dan selesa. Setuju? Kalau setuju, meh baca sampai habis sebab aku ada berita baik dari Watsons! 



Baru-baru ni aku pergi ke pelancaran promosi HappiGoHoliday oleh Watsons di Nu Sentral, dan sempena ketibaan musim cuti ini, Watsons ingin memberikan kelebihan kepada pelanggan VIPnya untuk menebus koleksi terhad keperluan perjalanan jenama Happiplayground sempena promosi HappiGoHoliday sehingga 4 Januari 2018 atau selagi stok masih ada.

Bagaimana nak tebus barang eksklusif Happiplayground di Watsons?

Pelanggan VIP Watsons boleh dapatkan pelekat bila berbelanja minimum RM20 untuk satu pelekat dari sekarang sehingga 26 Disember 2017. Antara produk Happiplayground ialah sabun tangan, hankies, berus gigi kanak-kanak, pelembap bibir, waterproof plaster, mosquito repellent patch & spray, facial oil absorbent, fruity mask and baby wipes juga boleh didapati di semua kedai Watsons.




Korang akan diberikan kad kecil ni dan satu sticker untuk setiap pembelian minimum RM20 di Watsons. Banyak belanja banyakla sticker korang dapat. Lekatkan sticker tersebut pada ruangan kosong dalam buku tu sehingga 10 dan korang boleh tebus barangan eksklusif dari Happiplayground! Kakak dan Mira bukan boleh tengok barang comel yang ada karakter kartun macam ni, mesti nak punye tu!




Antara produk travel edisi terhad Happiplayground yang boleh korang tebus di Watsons termasuklah :

Waterproof Travel Holder 👉 2 sticker + RM9.90
Toiletries Bag  👉 4 sticker + RM19.90 
Travel Neck Pillow 👉 6 sticker + RM29.90 
Weekender Bag 👉 8 sticker + RM39.90 dan 
Luggage Bag (boleh didapati bermula 17 November 2017) 👉10 sticker + RM79.90.

Bukan tu saja, bonus stickers boleh ditebus apabila korang membeli produk terpilih yang mengambil bahagian dalam satu resit pembelian. So, jangan lupa dapatkan stickers di Watsons sehingga 26 Disember 2017 dan korang boleh start menebus produk eksklusif Happiplayground ini sehingga 4 Januari 2018 atau sehingga stok ada!


Comel kan luggage bag ni! Korang boleh dapatkan ia 
bermula 17 November ini di Watsons 

Travel Neck Pillow yang cuteeeeeeee!

Special ice cream treat from Haagen Dazs. 
Kakak said Thank you!


Di majlis pelancaran tersebut juga ada sharing session oleh artis dan selebriti tanahair yang berkongsi pengalaman mereka pergi bercuti dan barang keperluan yang menjadi kewajipan untuk dibawa bersama. Antara selebriti yang terlibat ialah Kaka Asraff, Thanuja Ananthan, Mark Odea, Bella Kuan & Kit Mah.






So korang jangan lupa pergi Watsons dan dapatkan kad kecil dan kumpulkan pelekat atau stickers untuk setiap pembelian minimum RM20. Korang boleh menebus produk eksklusif Happiplayground di semua kedai Watsons seluruh negara sehingga 4 Januari 2018 atau selagi stok masih ada! Kalau stok dah habis tu faham-faham la ye, merayu air mata darah sekali pun takkan dapat dah sebab ianya edisi terhad!

Untuk maklumat lanjut, korang boleh layari www.watsons.com.my

HAPPI SHOPPING AT WATSONS!

2 comments:

Apa kata korang?