Thursday, November 16, 2017

# Menang Kontes # NIVEA

Menang Kontes NIVEA Protect & Care


Assalamualaikum!


Lama benor tak masuk mana-mana kontes. Entah kemana semangat itu melayang-layang, tapi bak kata orang, rezeki tak pernah salah alamat. Alhamdulillah masih ada rezeki aku dalam dunia kontes :)




Bila terpilih sebagai salah seorang pemenang, apa lagi yang mampu aku ucapkan ... syukur alhamdulillah. Niat asal nak bagi siap entri tu. tapi Allah bagi rezeki lebih sikit dari biasa 😍

Tahniah juga pada rakan-rakan blogger lain yang terpilih sebagai pemenang!



Tahniah!





Dah selamat pun ambil hadiah dari PR tadi. Thank you so much pada PR dan NIVEA! Cukup set untuk kami laki bini hehe. Semoga terus segar mewangi selesa bersama NIVEA!

5 comments:

Apa kata korang?