ruangiklan
ruangiklan

Thursday, November 16, 2017

Menang Kontes NIVEA Protect & Care

  5 comments    
categories: ,

Assalamualaikum!


Lama benor tak masuk mana-mana kontes. Entah kemana semangat itu melayang-layang, tapi bak kata orang, rezeki tak pernah salah alamat. Alhamdulillah masih ada rezeki aku dalam dunia kontes :)




Bila terpilih sebagai salah seorang pemenang, apa lagi yang mampu aku ucapkan ... syukur alhamdulillah. Niat asal nak bagi siap entri tu. tapi Allah bagi rezeki lebih sikit dari biasa 😍

Tahniah juga pada rakan-rakan blogger lain yang terpilih sebagai pemenang!



Tahniah!





Dah selamat pun ambil hadiah dari PR tadi. Thank you so much pada PR dan NIVEA! Cukup set untuk kami laki bini hehe. Semoga terus segar mewangi selesa bersama NIVEA!

5 comments:

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.