ruangiklan
ruangiklan

Friday, April 14, 2017

Tahniah Ketua Pengarah MetMalaysia yang baru!


Assalamualaikum!


Salam Jumaat kaliannnn! Kenapala momentum mengupdate entri kebelakangan ini agak menjunam ye? Sis bukan tak cuba nak update entri setiap hari ... sis cuba ok! Apapun hari ni sis nak update satu cerita baru untuk kalian semua. 

Sis sangattttt ye! haha! Ok la , aku tukar ke 'bentuk' asal. Walaupun cerita ni bukanlah cerita sensasi atau gosip artis terkini, tapi demi kemaslahatan dan info kita bersama, meh la aku kongsikan perkhabaran berita gumbira ini heeeee

Seperti yang tertulis di tajuk atas, tahniah diucapkan kepada En. Alui di atas kenaikan pangkat sebagai Ketua Pengarah JMM a.k.a MetMalaysia yang baru berkuatkuasa 12 April 2017. Pengumuman kenaikan pangkat itu telah diwar-warkan dalam satu perhimpunan bulanan.

Tuesday, April 11, 2017

Tapak carbootsale paling happening!


Assalamualaikum!


Setiap minggu inilah tempat kami mencari rezeki. Setiap minggu, disinilah kami dan rakan-rakan lain yang mempunyai minat yang sama berkumpul dan berkenalan seterusnya membina ikatan persahabatan. 

Bukan takmo cuba meniaga kat tapak carboot lain, tapi disini kami serasi. Dari tak kenal sesiapa langsung masa memula join dulu, terus sekarang dah jadi kawan dan kalau berjumpa pasti bertegur dan memberi salam. Hebatnya ukhwah di CBS ni! alhamdulillah ....



Monday, April 10, 2017

VEET Sensitive Touch | Pinky & Friendly Trimmer Untuk Wanita!


Assalamualaikum!


Kali pertama aku tengok iklan dia di kaca tv ...woww untuk perempuan punya pun dah ada ye! hehe. Maklumla, sebelum ni mana ada lagi pencukur untuk wanita, apatah lagi yang comel dan berwarna merah jambu macam VEET Sensitive Touch ni! So, bila dapat satu dalam tangan haruslah diri ini teruja kannnn! 😋


Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.