ruangiklan
ruangiklan

Thursday, November 30, 2017

Teringin sangat nak buat macam ni!

  2 comments    
categories: 

Assalamualaikum!


Memang aku dah lama benor teringin nak buat macam ni. Mana-mana pemilik kereta yang suka parking macam haremmmmm, menyusahkan pengguna lain memang perlu ditegur tapi bila dah sampai tahap tegur pun tak jalan haaaa inilah ubeknyo!

Situasi macam ni memang biasa la kan. Mana-mana kita pergi pun ada je benda macam ni berlaku. Kadang kita dah fikir tuk orang lain, tapi orang lain tak fikir sama untuk kita. Dia parking ikut sedap hempedu dia je, pahit kita yang dapat! Itu pun dah cukup berlapik ayat dia bagi, 'CANTIK PARKING'. Kalau ikutkan geram mau aje spraykan kat body kereta tu, 'OTAK KAT MANA?' huhu.


Wednesday, November 29, 2017

Usia dah 35, perlukah aku merungut lagi?

  3 comments    
categories: 

Assalamualaikum!


Happy belated birthday dah to meeee! Sepatutnya entri birthday kena la buat pada tarikh birthday ye dak, tapi semalam dah ada satu entri kat blog, so kita kasi peluang up hari ni ye hehe. Tarikh 28 November adalah tarikh penting seumur hidupku, dan hari ini usiaku telah menginjak ke satu lagi anak tangga.

Alhamdulillah syukur kerana aku masih berpeluang bangun pagi dan mengucapkan betapa syukurnya aku diatas segala peluang yang Allah berikan. Nikmat mana lagi yang harus aku nafikan? 

Tuesday, November 28, 2017

Ada Apa Di Flea Market Amcorp Mall Setiap Ahad?


Assalamualaikum!

Agak lama jugak kami tak beraksi di cbs. Jadi bila berkunjung ke Flea Market di Amcorp Mall ni terubat la sikit rasa kerinduan tu.

Kebetulan aku ada kerja sikit di opis minggu lepas. Dah setel kerja, aku bawa kakak dan adik jenjalan di Flea Market Amcorp Mall. Flea Market disini beroperasi setiap Sabtu & Ahad, tapi Ahad paling ramai pengunjung!


Monday, November 27, 2017

Filem lain tak boleh lawan Paranormal Activity!

  No comments    
categories: 

Assalamualaikum!


Aku adalah salah seorang peminat filem-filem seram. Tapi aku selalu ketinggalan 'keretapi', orang lain dah setahun tengok filem tu, aku baru nak cari di internet. Aku lebih suka tengok secara online berbanding di panggung wayang. Kalau ada filem seram tayang kat tv, anak-anak memang tak suka tengok terutama Mira hehe. Berbuih mulut aku cakap, itu sekadar lakonan je bukan darah betul-betul pun! Tapi budak-budak biasa la ... macam kita dulu jugak kan hehe. Sebab tu, kalau aku nak tengok filem seram aku akan bagitau diaorang yang ibu nak tengok cerita seram ni! Berterabur masing-masing lari masuk bilik ... hahaha! Main masak-masak lagi best katanya! 

Baru-baru ni, aku tertengok cerita Paranormal Activity tayang kat tv. Huiii .... boleh tahan seram woo! Padahal cerita dia cuma berkisarkan rakaman video yang dibuat dalam rumah. Mira ngan kakak pun ikut sama tengok sekali huhu. Natijahnya, nak pergi tandas pun suh berteman!



Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.