ruangiklan
ruangiklan

Thursday, December 07, 2017

Last Day @ Motonation, PICC


Assalamualaikum!


Seronoknya dua orang kanak-kanak riang tu dapat keluar rumah setelah 2 hari terperap saja ye hehe. Siapa la yang tak bosan duduk di rumah je kan, tapi aku ok je kalau tak keluar kemana-mana. Cuma kesian kat anak-anak, diaorang ni jenis 'kaki jalan' tak boleh duduk diam. Hari-hari mesti mau keluar pergi jalan-jalan. Tapi ibu diaorang jenis 'kaki tidur' je, kalau dapat berehat di rumah Sabtu & Ahad tu memang heaven sangatttt! hehe.


Di hadapan Van Terpanjang Malaysia. 
Cer teka ada berapa tempat duduk dalam van ni?

Wednesday, December 06, 2017

Aktiviti & Pameran Seni Di Kuala Lumpur


Assalamualaikum!


Masih dalam mood cuti sekolah, tapi tak tahu nak bawa family ke mana? Haa bagi peminat seni tempatan, korang boleh bawa family berkunjung ke Pameran Seni KL Biennale 2017 yang berlangsung dari 1 November 2017 sehingga 31 Mac 2018.

Pameran Seni KL Biennale 2017 yang julung kali diadakan ini menampilkan seramai 119 artis dari 16 buah negara yang mengambil bahagian. Antaranya Filipina, China, Kemboja, Laos, Brunei, Malaysia, Singapura, Indonesia, India, Thailand, Vietnam, Myanmmar, Korea Selatan dan Jepun. 

Monday, December 04, 2017

Koleksi Cermin Mata Terkini Dari Whoosh & Miss Whoosh Glamorous 2017


Assalamualaikum!


Bulan lepas telah berlangsung Miss Whoosh Glamorous 2017 bertempat di pusat membeli-belah NU Sentral yang menampilkan koleksi cermin mata dari jenama Whoosh, salah satu jenama di bawah Focus Point. Acara gilang-gemilang Miss Whoosh Glamorous yang telah pun masuk ke-2 ini diserikan dengan peragaan koleksi cermin mata Whoosh oleh 48 wanita yang jelita dari seluruh dunia yang turut bertanding bagi merebut gelaran 'Miss Whoosh Glamorous 2017'.


Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.