ruangiklan
ruangiklan

Tuesday, June 26, 2018

Pink Mama Carrie @ Mama Carrie Merah Jambu!


Assalamualaikum! Alhamdulillah projek biskut raya 2018 akhirnya berjaya! Dapat juga capai KPI tahun ini untuk buat sekurang-kurangnya dua jenis biskut raya hehe. Memang dah target awal, dah bajet awal nak buat biskut raya sendiri. Kalau boleh nak buat 4-5 jenis macam tahun-tahun sebelum ni, tapi sebab bajetnye ciput hehe dapat buat 2 jenis pun dah sujud syukur kite wak!

Banyak motifnya kita buat biskut raya sendiri ni, satu yang utama sebab my sulung, Hazwani request biskut raya pujaan hati dia .... ape lagi kalau bukan mama carrie!




Biskut mama carrie ni memang berhantu tau! Hazwani boleh hadap biskut ni kat dia sorang je kalau aku tak berbunyi hehe. Sebab dia nak la maka aku buatkan jugak. Selama ni dok buat kaler putih je, aritu gatal tangan gi bubuh kaler pink try test tengok. 

Sekali kejadiannya lawa la pulak ye haha. Tapi disebabkan ilham tu datang lambat, maka dapat buat kaler pink 1 tray je la huhu.



3 comments:

  1. lama bebenau tak buat mama carie ni tau..sesekali ubah warna kan.nampak menarik la anim..

    ReplyDelete
  2. cantinya biskut mama carrie ni!

    ReplyDelete

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.