Monday, July 30, 2018

# ALTHEA # Beauty

Althea Turns 3 | Welcome Gift Box Dari Althea Untuk #AltheaAngels!


Assamualaikum! Macam baru semalam kita kenal tapi rupanya dah 3 tahun Althea bersama dengan kita di sini. Saya kenal Althea from the very 1st year, dan berpeluang sambut its 1st dan 2nd Birthday. And this year, Althea turns 3 guys! How time flies so fast!

Selain menjadi platform penting untuk dapatkan produk penjagaan diri dari kepala hingga hujung kaki bagi lelaki dan wanita, Althea juga sangat menghargai pelanggan setianya dengan packagingnya yang sangat cute dan cantik!



What is more thrilled and made me joy is saya telah dilantik sebagai one of the #AltheaAngels community. So lepas ni, saya nak top-up apa-apa produk boleh je deal dengan Althea terus. Even saya pun memang serasi guna facial cleanser dari Althea, so thank you so much and am really appreciate for this recognition. And thats why, I got my pink box ni minggu lepas. 

So what's inside my pink box? Jom check it out!





So many gifts dalam satu box hehe.

Sempena Althea's 3rd Birthday, saya dapat 2 jenis Skin Detoxer (Rose & Green Tea) untuk dicuba sendiri. Nanti saya kasi share apa fungsi dia, yang mana satu best dan wangi dan yang mana paling recommended.

Thanks again Althea for this super duper gorgeous welcome gift box! 


Love,

Hanim

3 comments:

Apa kata korang?