ruangiklan
ruangiklan

Thursday, September 06, 2018

Althea Angels | Berjaya Tebus Mata Ganjaran Untuk 4 Barang Ini!

  3 comments    
categories: , , ,

Assalamualaikum! Sibuk dengan tugasan di pejabat membuatkan aku rasa macam nak terbang pergi bercuti la ni jugak! Tapi gaji lambat lagi haha, dah tu kalau dapat gaji pun kena setel banyak benda. So, kesimpulannya kena tangguh lagi la perancangan nak gi bercuti hohoho.

Tu sebab aku suka shoppingggggg! Eh shopping bukan semestinya kena guna cash atau kad kredit je ye. Tapi boleh guna point jugak tau! Tu yang kembali ceria hatiku dan rasa hidup ni rupanya taklah sekejam yang ku sangkakan haha!




Bingkisan berwarna merah jambu yang ku nantikan sudah pun tiba! Berkat jadi #AltheaAngels dan shopping barangan skincare dari Korea di website dia https://my.althea.kr/ dapat juga aku tebus point atau mata ganjaran dari Althea. So, boleh sambung shoppinggggg!



2017 New Magic Stone Original (100g) - RM34.97


One Kill Eyeliner - RM23

9 Color Eyeshadow Palette_Gorgeous Eyes - RM30

Dr. Spot Don't Touch Trouble Spot (15ml) - RM32


Sebelum ni aku fokus kat barangan skincare seperti facial cleanser dan body wash. Tapi kali ni nak bertukar 'angin' lah, aku pilih barangan makeup pulak hehe. Apa kes? Saje jeee  menambahkan koleksi makeup sedia ada. Boleh juga berhias sikit-sikit kalau nak ke mana-mana. Lagipun eyeshadow palette tu menggoda sangat warnanya. Memang warna-warna yang aku suka!

Dan eyeliner tu memang dah lama aku aim. Teringin nak ada eyeliner yang boleh lukis-lukis gitu haha! Tak lupa juga sabun AprilSkin yang lain sikit dari sabun muka yang pernah aku guna sebelum ni. Tertarik dengan kandungan bahannya yang semulajadi. Dan yang terakhir, ubat untuk jerawatku, Dr. Spot! hehe.





Thank you Althea untuk hari yang ceria seperti hari ini! Thank you for this superb and awesome products!


Love,

Hanim

3 comments:

  1. Tahniah angel. Kinah aritu tebus beli skincare je.

    ReplyDelete
  2. kalau tengok kat Althea tu ikutkan semua nak dibeli. rambang mata nak shopping..hihi

    ReplyDelete
  3. Wah. Hanim angel jugak ye.
    Best nyer...

    ReplyDelete

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.