Friday, September 07, 2018

# Informasi Dan Tips # PT3

Soalan Latih Tubi & Set Peperiksaan Percubaan PERCUMA Untuk UPSR, PT3 Dan SPM


Assalamualaikum! Lebih kurang 2 minggu lagi anak-anak kita yang Tahun 6 akan menduduki peperiksaan UPSR. Ibubapa pun tentu rasa berdebar untuk anak masing-masing kan. Tahun depan ibu dan ayah pulak akan rasa berdebar untuk kakak huhu.

Pastinya semua pihak sedang rancak melakukan pecutan terakhir meneliti topik-topik dan soalan-soalan bersama cikgu dan rakan. Masih ada masa lagi untuk buat soalan latih tubi atau gerak gempur, insyaAllah korang boleh pecut!




Soalan Latih Tubi PERCUMA Untuk Calon UPSR, PT3 & SPM

Laman pembelajaran online, www.tutor.com.my kini dibuka PERCUMA selama 4 bulan mulai 1hb September sehingga 31hb Disember 2018 bagi memudahkan semua calon mendapatkan soalan latih tubi dan set-set peperiksaan A+ secara PERCUMA!

So, ibubapa dan anak-anak sila take note ye. Korang bleh mendaftar kat link website di atas dan segera dapatkan soalan-soalan di sana. 



Jangan tunggu lagi, jangan termenung lagi. Pergi kat website sekarang dan daftar segera mengikut kategori peperiksaan. Gunakan baki masa yang masih ada untuk korang pecut selaju yang boleh dan buat sebanyak mana soalan yang boleh. 

Semoga  peluang dan ruang yang ada ini dapat dimanfaatkan dengan sebaik mungkin oleh semua pihak terutama ibubapa. All the best untuk semua bakal calon peperiksaan ya. Nanti share-share la info ni dengan yang lain ya!

Love,

Hanim

2 comments:

  1. terbaek.. mudah sekarang ni.. kalau duit terpaksa beli manual je..

    ReplyDelete
  2. Bagus, senang anak-anak nak buat latihan before exam

    ReplyDelete

Apa kata korang?