ruangiklan
ruangiklan

Wednesday, October 03, 2018

Face painting untuk Mira

  4 comments    
categories: 

Assalamualaikum! Teringin benar dia bila nampak ada orang buat face painting tu hehe. Minggu lepas kami hadir di satu majlis sambutan birthday di PJ. Kat majlis tu ada servis face painting untuk kanak-kanak, so Mira nampak macam berminat sangat nak mencubanya. Tapi dia takmo lukis dimuka sebab esok sekolah katanya hehe, so lukis kat tangan je la.


Mira cakap memula dia request Elsa kat kakak tu, tapi kakak tu tak reti jadi dia suggest unicorn hehe. Mira ok jeeeeee!


cantik kan!


Risau dia nak pergi sekolah dengan tangan 'berconteng' gambar unicorn. Nanti cikgu marah Mira acaner? hehe. Jangan risau ... benda tu boleh basuh. Sekejap je sental dia hilang.

Love,

Ibu

4 comments:

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.