Wednesday, October 03, 2018

# Cerita My Pearls

Face painting untuk Mira


Assalamualaikum! Teringin benar dia bila nampak ada orang buat face painting tu hehe. Minggu lepas kami hadir di satu majlis sambutan birthday di PJ. Kat majlis tu ada servis face painting untuk kanak-kanak, so Mira nampak macam berminat sangat nak mencubanya. Tapi dia takmo lukis dimuka sebab esok sekolah katanya hehe, so lukis kat tangan je la.


Mira cakap memula dia request Elsa kat kakak tu, tapi kakak tu tak reti jadi dia suggest unicorn hehe. Mira ok jeeeeee!


cantik kan!


Risau dia nak pergi sekolah dengan tangan 'berconteng' gambar unicorn. Nanti cikgu marah Mira acaner? hehe. Jangan risau ... benda tu boleh basuh. Sekejap je sental dia hilang.

Love,

Ibu

3 comments:

  1. Cantik. . Pandai betul orang yang lukis tu..

    ReplyDelete
  2. ni kalau dak Naura nampak unicorn ni,confirm dia nak jugak...haduduhhh...

    ReplyDelete

Apa kata korang?