ruangiklan
ruangiklan

Thursday, October 25, 2018

Pageview 'Unknown Region' ni dari mana ye?

  3 comments    
categories: 

Assalamualaikum! Lamanyeeeeeee tak sembang pasal blog kan. Dulu ada gak buat tutorial blog, tapi sekarang terus sendu hehe. 

Kadang-kadang tu ada gak godek-godek tengok statistik blog ni, walaupun tak berapa nak gempak, tapi alhamdulillah boleh lah kan hehe. 

Bila tak join event, masih juga perlu berblogging. Selagi ada yang sudi nak baca dan manfaatkan cerita kita selagi itulah jari ini akan 'menari-nari' di papan kekunci. Kalau takda yang sudi nak baca, kita still menaip jugak untuk tatapan dan bacaan sendiri hehe. Dah minat macam tu la. Luar je sains, dalaman kita sastera wak! ekekeke.




Saje je la nak godek Pageviews By Countries ni kan, tetiba terpandang 'Unknown Region' tu ha. Tu dari mana ye? Ni pertama kali kita dapat macam ni hehe. Nak tahu juga, kot-kot ada kengkawan boleh bagitau dari mana pageview tu. Dari Planet Marikh ke, Musytari ke, Zuhal ke hehehe.

Pageviews kita tak banyak pun wak. Tapi kita rasa bersyukur sangat masih ada yang sudi datang kat blog kita yang serba sederhana ni. Tapi tu la ...musykil ni tang 'Unknown Region' tu mai dari mana pulak? Google tak boleh detect ka dari negara mana? Adakah tempat itu terselindung dari satelit bumi? hahahaha .... mengarut dah kita ni!

Love,
Hanim

3 comments:

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.