ruangiklan
ruangiklan

Thursday, November 29, 2018

Hadiah simple dari anak-anak boleh cairkan hati ibu!

  No comments    
categories: 

Assalamualaikum! Betapa mudahnya nak amik hati seorang ibu kan. Tak semestinya hadiah mahal, tapi kalau anak bagi kita amikkkk. Tak semestinya makan di restoran mahal atau hotel tapi kalau anak nak belanja kita kata okkkkkk .... haha!

Tapi sekarang anak-anak kecil lagi, masih di bangku sekolah rendah. So hadiah apa yang rasa-rasa diaorang boleh beri pada ibu? 


Dari kakak, takda huruf 'R' tapi faham kan haha!


Dari adik, you know what this mean? lol


Diaorang memang sangattttt pandai bermain dengan psikologi ibu hahahaha. Ibu mana tak 'cair' kalau dapat pujian macam ni? Tak kisah lah ikhlas ke dak haha tapi effort tu penting ye haha. Adik punya mainan psikologi memang berkesan ke atas ibu. Petang tu pulak ada pasar malammm... dia pulak dah lama aim nak gi pasar malammmm so, faham-faham je la maksudnya kannnn hahahaha.

Disebabkan kakak dan adik pandai bermain dengan psikologi, dan berjaya mempengaruhi ibu dengan jayanya, maka ibu telah membawa mereka berdua ke pasar malam petang tu hahahaha. 

Love,
Hanim

0 pengomen comel:

Post a Comment

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.